Vovve binds fast av hjärtlös ägare – fräcka detaljen visar vilket monster som dumpat honom där

På djurhemmet Harbor Humane Society i Michigan, USA, gjorde personalen en hjärtslitande upptäckt som berörde dem djupt.

En övergiven hund var fastbunden vid en väderbiten skylt som uppmanade till att inte överge djur, och hon hade tåligt väntat där under en lång natt.

Möt Trixie, en liten hund som satt fastbunden utanför djurhemmet i 11 långa timmar.

Övervakningskameror avslöjade den hjärtskärande scenen: Trixie, som hon senare skulle komma att kallas, var bunden vid en skylt i nattens mörker, och hennes öde var osäkert tills solen steg upp och personalen anlände till arbetet.

Det som gör historien extra sorglig är att skylten som Trixie var fastbunden vid tydligt uppmanade människor att inte lämna sina djur där, utan istället vänta tills djurhemmet öppnade.

Övergiven hund
Foto: Facebook/Harbor Humane Society

Kameran fångade när Trixie dumpades

Övervakningskameror fångade en okänd kvinna som knutit fast Trixie vid niotiden på kvällen. Hunden upptäcktes inte förens på morgonen efteråt…

Jen Nuernberg, som är ansvarig för marknadsföring och strategiska initiativ på Harbor Humane Society, delade med sig av ögonblicket när Trixie upptäcktes och beskrev hur Trixies initiala rädsla smälte bort när hon fick tröst av sin räddare.

Personalen handlade snabbt och omfamnade Trixie med omsorg och medkänsla när de samlades runt henne. Trots all aktivitet fanns ändå en fråga som hängde i luften: Vem kunde överge en sådan snäll varelse?

Söker information om hunden

Jen Self Aulgur, som är verkställande direktör för Harbor Humane Society, uttryckte den kollektiva förvirringen och sorgen som alla kände. Utan någon information att gå efter förblev Trixies förflutna en gåta, och det fanns en känsla av brådska för att försöka fylla i de tomma luckorna i hennes historia.

När någon överger ett djur utan någon information lämnas vi bara att gissa. Så vi kan anta att hon är ungefär 3 till 4 år gammal, men vi känner inte till hennes historia, hennes namn, vad hon gillar, hennes favoritgodis eller leksaker. Detta är all information vi försöker få om djur när de överlämnas till djurhemmet”, Jen Self Aulgur till The Dodo.

Övergiven hund
Hunden Trixie. Foto: Facebook/Harbor Humane Society

Trots osäkerheten kring hennes bakgrund fanns det hopp hos dem som nu tog hand om Trixie. De bad ödmjukt samhället om hjälp för att försöka ta reda på mer om Trixies tidigare liv, inte för att straffa någon, utan för att säkerställa att hon får den omsorg hon förtjänar.

Medan Trixie väntar på att få ett permanent hem, inbäddad i Harbor Humane Societys omsorg, ger samhällets kärleksfulla stöd en glimt av hopp. Snart kommer Trixie att börja ett nytt kapitel i sitt liv, och hennes tidigare öde är ett bevis på den starka relationen mellan människa och djur. Under tiden får hon njuta av kärleksfulla kramar och vänliga klappar.

Hoppas att Trixie får all den kärlek som hon förtjänar i resten av sitt liv.