FOTO: Facebook

Trollkarl bjuder hemlösa hundar på show – titta nu på deras underbara reaktioner

Jag blir alltid lika stum när trollkarlar visar upp sina tricks. Men det är inte bara vi människor som kan förundras över alla trollkonster.

I vanliga fall brukar magikern John Stessel trolla med människor, men nu har han publicerat en video där han visar hundar sina trollkonster. Deras reaktioner är det absolut bästa jag sett!

Den kände trollkarlen John Stessel har överraskat hundratals människor genom sitt arbete. Men han har aldrig tidigare testat sina trollkonster på djur – förrän nu.

När han var på besök på djurhemmet Hempstead Animal Shelter i New York fick han chansen att bjuda alla hundar på sina tricks.
– Jag har alltid älskat idén att göra trollkonster med djur, säger han till The Dodo.

Och fortsätter:
– Att uppträda för dem var otroligt.

I klippet nedan kan du se när John trollar bort hundarna. Titta bara på deras fantastiska reaktioner!

 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTBSNetwork%2Fvideos%2F2130333180614087%2F&show_text=0&width=560″ aspect_ratio=”1:1″ /]

– Deras reaktioner var fantastiska. De var så söta, det var verkligen speciellt.

Efter föreställningen fick alla hundar godis som tack för deras härliga insatser.

Videon på hundarna har fått enorm spridning i sociala medier och förhoppningsvis får fler upp ögonen för dessa hemlösa hundar och kanske kan det hjälpa dem att hitta nya hem.

– De vill bara känna sig älskade, avslutar John Stessel.

Vi håller tummarna för att alla underbara hundar adopteras och kommer till nya hem! Dela gärna vidare artikeln på Facebook för att bjuda dina vänner på ett gott skratt. 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/TsE5oVneG9XZhv6uyXJGZzJ4r6bWt7Kx_CpKUHqahRnDWrgGNeow86l0IrrTeUI7?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]