Trogen hund hoppar upp på ambulansen – vill följa med till sjukhuset efter att hennes ägare kollapsat

Trogen hund hoppar upp på ambulansen – vill följa med till sjukhuset efter att hennes ägare kollapsat

En man var ute och gick med sin hund när han plötsligt föll ihop.

Ambulans tillkallades till platsen och kom snart för att hjälpa mannen. De lade in honom i ambulansen och var redo att åka iväg till sjukhuset.

Då visade det sig att mannen hade en fyrfota vän som gärna ville följa med. Mannens hund ställde sig först på sidan av ambulansen, redo att åka med.

https://www.facebook.com/photo?fbid=3220414498013987&set=pcb.3220415668013870

Hela händelsen fångades på bild av vittnet Anderson Fechner Bahi.

”Hunden ville gå i ambulansen med sin ägare och fick det… ingen information om personen”, skriver han på sin Facebook-sida där han lade upp videoklipp från händelsen i slutet av augusti.

Nu har hundens fina agerande för sin husse uppmärksammats på sociala medier.

– Jag körde förbi i min bil när jag såg att en ambulans stannat på andra sidan vägen, säger Bahi till den stora djursidan The Dodo.

Till slut så fick hunden följa med sin ägare. ❤️

När de kom fram till sjukhuset väntade hunden tålmodigt utanför entrén. Detta var någonting som kom till Maria Lúcia Muniz, som arbetar som volontär i området för djuren. Hon sade till personalen på sjukhuset att hon kunde ta med sig hunden hem till sig så länge husse var inlagd.

Detta var mycket vänligt, men behövdes inte. Efter mindre än en timme återförenades hunden med sin ägare, uppger The Dodo. ❤️

Hunden är verkligen människans bästa vän. Vi älskar våra fyrfota vänner – och de ger oss villkorslös kärlek tillbaka. Husdjuren är fantastiska. Dela gärna vidare det här inlägget så att fler får se detta!