Stulen hund räddas efter 7 månader – reaktionen när hon ser sin husse säger allt

Jag kan inte tänka tanken hur jag skulle reagera om mitt husdjur försvann från mig – utan att man har en aning om vad som har hänt. Även om hoppet är det sista som lämnar en människa är det nog svårt att tro att ens favoritdjur fortfarande lever efter flera månader.

Den här mannen hade inte sett sin hund Mary Jane, som är en pitbullblandning, på hela sju månader i mars 2016, skriver The Dodo.

Reaktionen när han och hunden ser varandra igen är helt fantastisk!

Mary Jane stals från sin ägare för sju månader sedan. På något sätt har hon sedan hamnat hos Collier county domestic animal services department, myndigheternas djuravdelning, i Naples i Florida. Antingen måste tjuvarna ha släppt henne eller så har hon lyckats rymma.

På plats hos myndigheterna fick Mary Jane ett nytt namn: Chloe.

Facebook

När myndigheterna lade upp en bild på ”Chloe” och frågade om någon ville adoptera henne fick hennes riktiga familjen syn på bilden och tog kontakt.

Snart var Mary Jane återförenad med vem som verkar vara hennes favoritperson i hela världen. Titta på den fina återföreningen nedan:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshelterdogs4U%2Fvideos%2F1009714322436896%2F&show_text=0&width=560″ /]

Dela gärna denna solskenshistoria vidare med dina vänner!