Stora hunden får träffa sin lillasyster för första gången – reaktionen är underbar

Foto: Rumble

Stora hunden får träffa sin lillasyster för första gången – reaktionen är underbar

Barn kan lära sig så mycket av våra fyrfota vänner.

Vi är nog många som har växt upp med en fyrfota vän i familjen, och lika många är berättelserna om hur betydelsefulla hundarna varit och är i våra liv.

Samtidigt är den här påminnelsen lika viktig varje gång när det kommer till småbarn och hundar, från Svenska kennelklubben:

”Små barn har ingen möjlighet att förstå att man inte får nypa en hund i skinnet eller dra den i örat och det är den vuxnes ansvar att se till att hunden inte råkar illa ut. Det finns en enkel regel: inga hundar ska lämnas ensamma med små barn. Har man tvåbenta småttingar i familjen är det viktigt att se till att hunden kan gå undan och få vara ifred. När den ligger på sin sovplats får den inte störas”, skriver Svenska kennelklubben på sin hemsida.

Möter lillasyster för första gången

Med det sagt så ska vi här få se hur en underbar hund som är en Alaskan malamute får möta sin lillasyster för första gången!

Dessa bilder är så underbara, hunden är så exalterad at få träffa sin nya bästa vän samtidigt som mamma och pappa är där och ser till att allt går bra.

Titta själv på videoklippet här nedan:

Så underbart! Dela gärna vidare om du också uppskattar våra fyrfota vänner och all den kärlek de ger oss människor genom hela livet. ❤️