Stora hunden får syn på rådjuret i hagen – reaktionen överraskar ägaren: ”Aldrig sett något liknande”

Stora hunden får syn på rådjuret i hagen – reaktionen överraskar ägaren: ”Aldrig sett något liknande”

Vilken underbart härlig och oväntad vänskap!

Har ni någonsin sett en hund bli bästa kompis med ett rådjur?

Inte? Ta då en närmare titt här – för dessa bilder är bara helt underbara.

Att ha en riktigt bra vän tycker nog de allra flesta är fantastiskt. En vän som alltid finns där och som man kan dela så mycket av livets goda tillsammans med.

Även i djurens förtrollade värld uppstår vänskapsband som är starka och hjärtliga. Så var verkligen fallet när denna Grand danois mötte rådjuret. Det hela visades i den amerikanska public service-kanalen PBS för några år sedan. Tittarna fick se hur den stora hunden och rådjuret busade och även gosade in sig i varandras pälsar.

Foto: Youtube/PBS

Rådjuret som fått namnet Pippin ska ha blivit övergiven men fick en ny nära vän i livet i form av den underbara vovven vid namn Kate.

– Jag har aldrig sett något liknande när de hälsar på varandra. Det är inte ett rådjur som hälsar ett rådjur. Det är inte en hund som hälsar en hund. Det är definitivt något som de har mellan dem två, sade hundägaren Isobel i PBS-programmet ”Animal Odd Couples”.

Här nedan kan man se ett klipp från deras oväntade vänskap:

https://www.youtube.com/watch?v=XRs_oLMjIAA

Så himla underbart att få se detta, särskilt i dessa dystra pandemitider. Dela gärna vidare inlägget, så att fler får se detta!