FOTO: Inside Edition/Youtube

Sekunder före hunden ska avlivas ringer det i telefonen – lyssna nu på samtalet som får tårarna att rinna

Det absolut värsta som finns för alla hundägare är när ens älskade vän måste avlivas. Det band som finns mellan människa och hund är så otroligt starkt. Men ibland finns det tyvärr ingen annan utväg. Att förlora en hund är som att förlora en familjemedlem.

 

Bildkälla: Inside Edition/Youtube

Den tyska schäferhunden Argo har tränats av polisen i Texas och räddat många liv genom åren tack vare sina fenomenala insatser. Men han har inte bara räddat liv, utan också stävjat brott genom att få bort knarket från Texas gator. Så det var ingen tvekan om att den fina hunden var en enormt uppskattad tillgång hos Texas-polisen.

Cancern tog Argos liv

Tyvärr drabbades han av cancer, men Argo var en riktig kämpe som vägrade ge upp. Han höll skenet uppe och fortsatte kämpa. Dessvärre blev han bara sämre och sämre med tiden varför veterinärerna tog beslutet att han måste avlivas.

Sekunder före det tragiska ögonblicket skulle äga rum ringer det plötsligt i telefonen. I rummen befann sig Argos familj och delar av polisen i Texas.

Bildkälla: Inside Edition/Youtube

Det är poliskontoret som ringer för att tacka Argo och hylla honom för hans otroliga insatser genom åren. Man kan tydligt se på Argo att han är redo att säga hejdå. Trots att han är i väldigt dåligt skick för tillfället vill han göra en sista ansträngning.

Argo finns inte med oss i dag, men han fick åtminstone dela sin tid med människorna han älskar. 

Dela gärna vidare artikeln för att visa dina vänner denna kärleksfulla och gripande video. 

Vila i frid, Argo.

Titta på Argos reaktion får höra polisens röst en sista gång.