Schäfern närmar sig kattungen försiktigt – blir sedan bästa vänner

.

Hundar och katter gör livet till det bättre för alla oss djurvänner. De älskar oss villkorslöst och som hund- eller kattägare har man ett stort ansvar att sköta om sitt djur och familjemedlem – det kan inte påpekas för ofta!

Men i populärkulturen, såsom exempelvis på film, så är hundar och katter inte alltid de bästa av vänner. Det framställs ofta som att de inte alls går bra ihop, och faktiskt avskyr varandra.

Därför kan den här historien komma som en chock för många. Men det är faktiskt inte så att hundar och katter alltid är ovänner!

Jag misstänker att hundar och katter fungerar som oss människor i det hänseendet, det vill säga att de är individuella och tycker om respektive inte tycker om somliga hundar och katter.

Foto: Youtube

Här ska vi dock titta närmare på en hund och en kattunge som verkligen har lärt sig tycka om varandra!

Möt stora familjeschäfern Beck och kattungen Bleu.

Foto: Youtube

De lever tillsammans, sida vid sida, med sin familj. Schäfern var bara ett år gammal när det skulle komma in en ny familjemedlem i huset, och familjen beskriver att han var ”väldigt nervös” när de först kom hem med den lilla kissen.

– Det tog ungefär en vecka innan Beck kom fram till att allt Bleu ville göra var att leka, och de har varit bästa vänner sedan dess. De senaste sex månaderna har de lekt ”krig”, jakt och myst tillsammans varje dag, skriver familjen på Youtube.

Foto: Youtube

De busar som om de känt varandra hela livet och tycker verkligen om varandras sällskap ❤️ Se efter själv här i det urgulliga klippet:

 

Lycka till hela underbara familjen! Dela gärna vidare om du också älskar hundar och katter!

Foto: Youtube

TV: Övergivna valpar på öde ö