Polisen rycker ut till hus efter 16 larmsamtal – får ögonkontakt med hundarna och förstår vad som hänt

Polisen rycker ut till hus efter 16 larmsamtal – får ögonkontakt med hundarna och förstår vad som hänt

Polisen larmades till ett hus – men ingen person svarade på tilltal när larmsamtalen ringdes in.
Då kom förklaringen, och det var familjens fyrfota vänner som stod för lösningen på ”gåtan”.

Våra fyrfota familjemedlemmar kan verkligen skänka oss mycket glädje och härliga stunder i livet. Förutom att de oftast får oss att må bra, så kan de också locka fram ett gott skratt ibland, särskilt om de gör någonting oväntat och riktigt skojigt.

Som i det här fallet.

Polisen larmades till ett hus i Lakeville, Minnesota i februari i år. Eftersom det hade ringt 16 gånger till larmcentralen så tog polisen detta på stort allvar. På andra sidan telefonlinjen svarade ingen person på tilltal när telefonoperatören på larmcentralen tog emot samtalen.

På en halvtimme tog polisen emot över ett dussin samtal – från samma telefonnummer.

Men när poliserna öppnade dörren möttes de inte av något kaos. Inte heller av en brottsplats, brand eller liknande. I stället satt det två lurviga filurer på sina fyra tassar på golvet – och stirrade upp på patrullen som hade svarat på larmet.

Poliserna insåg snabbt vad det var som verkligen hade hänt.

Foto: Youtube

Det visade sig nämligen att hundarna var ensamma hemma – och hade själva ringt till amerikanarnas motsvarighet till 112, det vill säga 911.

Larmcentralens operatör hörde bara ljud i bakgrunden av telefonen, och nu visade det sig att det måste ha varit hundarna som skällde. Kanske försökte de ringa och prata med husse eller matte?

Eftersom ingen var hemma blev så klart poliserna förvirrade till en början, och polisen Michelle Roberts ringde till ägarna för att kolla så att allting var okej. Ägarna släppte in poliserna genom garageporten och sedan möttes de alltså av de fyrfota vännerna inne i huset.

– Vi antar att hundarna hade en tuff dag och att det var hundarna som sökte assistans via 112, sade Michelle till Fox9.

Se inslaget om det hela här:

Haha, hundar är verkligen älskvärda djur! Dela gärna inlägget om du också älskar hundar.

TV: 10 gulliga hundar