Pojken rusar fram mot främmande hund – då fångar kameran hans agerande inför alla

Kvinnan satte upp en överakningskamera utanför sitt garage.

Tanken var att hålla koll på att inga främmande människor skulle ta sig in.

Men det var precis det som hände. När kvinnan en dag tittade på övervakningsfilmen kunde hon notera att den fångat ögonblicket då en pojke komma rusande mot hennes hund.

Det var när Hollie Mallet, från Louisiana i USA, gick igenom filmen från sin övervakningskamera som hon insåg att en pojke smugit sig in i hennes garage.

FOTO: Youtube

Där satt hennes älskade hund Dutchess. Men pojken visade sig vara allt annat än en tjuv.

I klippet kan man se hur pojken kastar sig av sin cykel på gatan, bara för att sen rusa in i garaget och kramar lilla Dutchess. Lika snabbt han kom in, lika snabbt springer han tillbaka till cykeln.

– Min man och jag tyckte det var så gulligt. Den här lilla pojken älskade vår hund så mycket att han kom in för att stjäla en snabb kram, säger Hollie Mallet till the Inside.

Hollie kunde inte sluta tänka på pojken och hans fina gest. Hon bestämde sig därför för att lägga upp klippet på Facebook där hon också frågade om någon kände igen pojken.

Efterlyste pojken – fick svar

Hon skrev att pojken var välkommen tillbaka då Dutchess älskade uppmärksamheten.

Hollie fick snart svar. Det var från en mamma i området som berättade att pojken i filmen var hennes son, Josh.

Hon skrev:

”I går när jag först såg det var jag tudelad som mamma, både glad och arg. För han vet att han inte får gå in på någon annans egendom.”

Samtidigt förklarade hon att det fanns en anledning till att Josh sprungit in. Han hade själv nämligen förlorat sin älskade hund ett år tidigare.

Men genom Hollies inbjudan fick han möjlighet att lära känna en ny hund. Enligt Hollie har han varit och hälsat på Dutchess nästan varje dag.

FOTO: Youtube

Titta nu när pojken springer in till hunden:

Det här gör mig så otroligt lycklig och visar verkligen vilket band vi människor och hundar har! Vilken underbar liten pojke och vilken fantastisk hund!

Dela för att sprida denna solskenshistoria till dina vänner.