FOTO: My Pets/Youtube

Pojken dumpar valpen utanför skolan – det som står på lappen får tårarna att rinna

Det var i slutet av december förra året som en vaktmästare på en skola i Detroit, USA, upptäckte en mystisk låda i korridoren. I den låg en liten hundvalp som hade dumpats av en pojke.

Vaktmästaren blev mycket förundrad när han tittade ut genom fönstret och såg en liten pojke springa iväg.

Varför hade han bara dumpat hunden sådär?

 

FOTO: My Pets/Youtube

Vaktmästaren skulle gå sin vanliga runda som han gör inför varje skoldag. När han gick igenom korridorerna fick han syn på en liten hundvalp som låg i en låda. Han blev först konfunderad och lite osäker på varför någon hade dumpat en hund på det där sättet. I samma sekund såg han en liten pojke springa från skolgården med full kraft.

När han gick närmare lådan gick det upp för honom vilken tragisk historia som låg bakom det hela.

Ovanpå lådan hade pojken klistrat fast en stor lapp och när vaktmästaren läste vad som stod där kunde han inte hålla tillbaka tårarna.
”Förlåt för att jag inte hade ett hem, det var så kallt där. Snälla låt det här vara. Hitta ett bättre hem åt henne”. 

Vaktmästaren kontaktade omedelbart pojkens lärare, som han visste var en stor djurvän. Hon beslutade sig direkt för att ta med sig valpen hem till sig. Och det dröjde inte länge innan den söta hunden kände sig hemmastadd.

FOTO: My Pets/Youtube

Läraren fattade snabbt tycke för den lilla valpen, som fick namnet Snowflake.

Dessvärre hade hon inte möjlighet att behålla henne. Men det var viktigt för henne att se till att Snowflake fick komma till ett nytt tryggt och säkert hem.

Hon kontaktade den lokala djurrättsorganisationen i Detroit, USA som åkte dit för att hämta valpen. Snowflake fick genomgå olika tester hos veterinären för att säkerställa att hon var frisk och kry. Glädjande nog var hon i utmärkt skick och nu återstod bara att hitta ett nytt hem åt henne.

Efter noggranna intervjuer med ett antal potentiella kandidater hade de äntligen hittat den perfekta ägaren.

Titta bara på de underbara bilderna från Snowflakes nya familj – hon fick till och med en lekkamrat!

FOTO: Detroit Pit Crew Dog Rescue/Facebook

Varför pojken övergav valpen vet vi inte, men han hade i alla fall ett hjärta av guld. Det enda han ville var att hunden skulle må bra och det gör hon nu! Helt fantastiskt! 

DELA för att visa dina djurvänner!