Pojke smyger in i garage – på övervakningskameran får ägaren se vad han gör med hunden

Pojke smyger in i garage – på övervakningskameran får ägaren se vad han gör med hunden

Alla barn (och vuxna för den delen) ska veta att det inte är okej att smita in i grannens garage utan tillåtelse.

Det förstod nog även den här pojken – men han kunde ändå inte låta bli. Nu har sanningen kommit fram och pojken har charmat hela grannskapet.

Hollie Mallet hade satt upp en övervakningskamera i sitt garage utanför sitt hem i Louisiana, USA sommaren 2016. Hon ville med den manövern kunna fånga eventuella inbrottstjuvar på film, men det var inga tjuvar hon såg på filmen.

I stället kunde hon upptäcka hur en liten pojke hade smitit in i hennes garage. Anledningen? Han ville klappa hennes hund, Dutchess, uppger Inside Edition.

Foto: Youtube

Pojken stannade med sin cykel utanför, rusande in i garaget, kramades snabbt med hunden och smet sen ut lika snabbt som han kommit. Det var tydligt att han visste att han egentligen inte fick vara där.

Det var dock inte enda gången hon såg pojken. Han brukade stanna till vid hennes hus då och då för att ge hunden en kram, eller för att leka med den fyrfotade grannhunden. Men Hollie blev inte arg på pojken. Dutchess älskade uppmärksamhet och pojken fick gärna umgås med vovven.

Samtidigt visste Hollie inte vem pojken var, och fick aldrig någon möjlighet att prata med honom. Då bestämde hon sig för att ta Facebook till hjälp och la ut en av övervakningsfilmerna med ett meddelande:

”Grannar! Vet någon vem den här söta lilla pojken är? Då och då när han är ute och cyklar stannar han här för att krama min hund eller leka med henne, men han åker alltid iväg snabbt som om han inte vet om har borde vara här. Jag skulle vilja berätta för honom att han är välkommen att stanna och leka, för hon älskar uppmärksamheten!”

En av dem som såg videon på sociala medier var Ginger Breaux, som så klart kände igen sin son. Hon hörde då av sig till Hollie.

Foto: Youtube

Mysteriet var löst! Hollie bjöd in pojken till hennes hem och sen dess kan han leka med Dutchess hur mycket han vill.

Även om hans mamma var lite upprörd över att han smög in på en främlings tomt – och det är viktigt att poängtera att man inte ska göra så – kunde hon inte vara arg på sin son. Sonen älskar djur, och kunde helt enkelt inte låta bli att klappa Dutchess när han såg henne.

Dela gärna den här videon med dina vänner om du också blev berörd av pojken och hunden Dutchess!