Pappa hör sonen skrika och säger ”Jag vet inte vad som händer” – titta nu när kameran zoomar in

Plötsligt hörde pappan några konstiga ljud från sovrummet. Han blev fundersam och började gå dit.

I videon hör man pappa säga: ”jag vet inte vad som håller på att hända” samtidigt som han zoomar in kameran mot golvet och hör ännu mer ljud.

Att huden är människans bästa vän är ingen nyhet, det är snarare något vi blir påminda om varje dag. Att ha en hund vid sin sida är det bästa sällskapet man kan ha. De får oss alltid att le, att känna oss trygga och oss älskade.

Att växa upp med en hund är en av de finaste gåvorna man kan få.

Pappan i den här videon blev nog lite förvånad när han hörde det märkliga ljudet från sovrummet. I videon hör man pappan säga: ”jag vet inte vad som håller på att hända”.

pojke
Foto: Instagram

När han tittar in i sovrummet ser han en scen som nu har fått tusentals människor att le. I sängen ligger hans son, bredvid honom ligger familjens hund. Och båda ylar!

Först börjar pojken att skrika, det låter som att han försöker yla, och hunden vill såklart inte vara sämre så han börjar också yla. Och så här fortsätter det några gånger.

De ser ut att ha så roligt ihop! I videon säger pojken till hunden flera gånger ”du är så rolig” och klappar honom.

I slutet kramar pojken om hunden och gosar lite till. Det är fantastiskt att se dessa två ihop. Och jag är övertygad om att de kommer att ha många fler fina stunder ihop.

https://www.instagram.com/p/Bo9iGRzhPGz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1qvzepezeprdy

Blev du också varm i hjärtat av den här videon? Dela gärna med dina nära och kära.