MC-knuttar jagar ikapp djurmisshandlare – räddar hundar som farit illa

MC-knuttar jagar ikapp djurmisshandlare – räddar hundar som farit illa

Många kanske lever med en negativ föreställning när det kommer till MC-knuttar.

När allt kommer omkring kan motorcyklar uppfattar som högljudda, störande saker, samtidigt som media och filmmakarna i Hollywood under lång tid kanske fått oss att förknippa de som ingår i så kallade ”mc-gäng” med våld.

Och det är naturligtvis inte alltid så att motorcyklister är ute efter att föra oväsen omkring sig. Det finns gott om dem som är riktigt trevliga människor, som har moral och disciplin.

En sådan grupp, utan tvekan, är Rescue Ink. De är ett gäng motorcyklister som har gjort det till sitt mål att få ett slut på djurmisshandel – var det än visar sitt fula tryne.

Den som räddar misshandlade djur är en hjälte i min bok.

I likhet med dagens serietidningshjältar står de upp för dem som inte kan stå upp för sig själva, och det finns få saker som är mer ädla än så.

Därför känner jag behovet av att i dag lyfta fram Rescue Ink, den grupp av välbyggda motorcyklister som har gjort det till sitt uppdrag att rädda lidande djur – var de än hittar dem.

Över tid har de gjort sig ett namn när det kommer till att besöka särskilt grymma och våldsamma husdjursägare, innan de ”övertygar” dem att överlämna djuren, varesig de vill det eller inte.

Foto: Youtube

Visst, de tycks vara stora och tatuerade ”inget nonsens”-killar, men Rescue Ink är en ideell organisation som vill göra världen till en bättre plats för de själar som inte kan försvara sig.

De varierar i kön, ålder och yrke. Vissa är motorcyklister på heltid, andra är advokater, poliser, tyngdlyftare… Listan fortsätter, men de är alla bundna av en passion: att köpa och rädda djur i nöd.

The best news i have heard this year! Don’t judge a book by its cover.

Posted by We Love Animals on Wednesday, October 23, 2019

Rescue Ink säger att gruppen får cirka 250 samtal varje dag från platser över hela världen.

Gruppen ingriper regelbundet i påstådda hundkämparringar, och deras ansträngningar är inte begränsade till bara hundar. Alla slags varelser har räddats av Rescue Ink, inklusive en pytonorm, en gris, hästar, fiskar och kycklingar!

Foto: Youtube

Gruppens uppdrag

Gruppen skriver att de har följande uppdrag: ”Rescue Ink gör vad som krävs inom lagens rätt – det är vad våra advokater säger åt oss att säga – för att bekämpa missbruk och försummelse av alla slag.

”Vissa människor gillar att tänka på oss som superhjältar. Sanningen är att vi är superdjurälskare (och skyddare). Genom åren, och genom många bakslag, hinder och direkta utmaningar, förblir vi starka och dedikerade till vårt uppdrag.”

Om gruppen får bevis för pågående misshandel av djur, tvekar de inte att kliva in i en situation och rädda det drabbade djuret, vilket ger räddning och rehabilitering.

Det kan tyckas som att man inte ska tjafsa med de här killarna, men det är bara om du planerar att försumma ett fattigt och oskyldigt djur.

Annars är det rättvist att säga att de underbara människorna som driver denna organisation är ett exempel som andra borde följa!

Vi tycker att Rescue Ink förtjänar applåder för allt deras arbete för djuren!

Vanligen dela den här artikeln om du vill hylla den underbara ansträngning de gör.