Mannen sparkar på försvarslösa hunden, minuter senare kommer den tillbaka och får sin stora revansch

Varje gång jag får höra eller läsa om ett djur som misshandlas eller behandlas dåligt blir jag lika arg. Alla djur förtjänar ett liv i trygghet utan risk att bli slagna, men tyvärr sker det över hela världen.

Vissa människor verkar tro sig ha rätten att fysiskt tortera djur som vi delar planeten med. En del gör det för att de ska känna makt medan andra hemskt nog verkar må bra av det.

Oavsett vad det handlar om är det alldeles för många som går ostraffade förbi. Just därför är det lite extra skönt att få se när djuren får sin stora revansch.

I det här specifika fallet handlar det om en man i Kina som precis svängt in på en parkeringsplats med sin bil. Men den platsen han vanligtvis stod på var upptagen. En hemlös hund hade lagt sig där, men mannen tänkte bestämt inte ge sig.

Istället för att försöka flytta hunden utan att använda våld gick mannen ut ur sin bil – och sparkade på hunden.

Bildkälla: Youtube

Brittiska Daily Mail skriver att den hemlösa hunden försvann från platsen, men inte för länge. Några minuter senare återvände den nämligen med sina kompisar.

Utan att tveka började de attackera mannens bil – och en person i närheten lyckades fånga allting på film.

Bildkälla: Youtube

Mannen, som bor i den kinesiska staden Chongqing, struntade i det faktum att han kunde använda tutan eller bara säga till hunden att lämna. I stället använde han våld på ett försvarslöst djur. Hade han bara tagit några djupa andetag och lugnat ner sig skulle kanske hunden ha flyttat på sig i första taget.

Ordspråket säger att ”våld föder våld”, och precis det var även fallet här.

Precis när mannen lämnat sin bil för att gå hem återvände hunden med sina vänner och gav mannen en läxa.

Bildkälla: Youtube

De började tugga på framsidan av bilen och fortsatte med vindrutetorkarna. Ja, egentligen allting som de kunde använda sina käkar till.

Som tur är fångade en person allting på film och la upp det på internet. Och det är precis lika bra som det verkar.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=Lu1GB45GpXQ

Ingen bör någonsin komma undan med att med mening skada ett oskyldigt djur. Vi hoppas verkligen att den här mannen lärde sig en läxa för livet.  Dela den här artikeln om du också tycker att alla djur förtjänar att behandlas med respekt!