Mamman hittar bebisen utanför sängen, då avslöjar dolda kameran att någon varit i hennes rum

Likt en förälder och dennes barn kan även hundar och barnen få en djup och kärleksfull relation. Men djuren kanske inte alltid gör det man tänkt sig, någonting den här mamman skulle få erfara.

En natt hittade hon sin 15 månader gamla dotter liggandes på golvet, utanför sin säng.

Mamman tog sig en titt på den gömda bebiskameran för att se vad som skett – och började skratta högt.

Det är inte alltid lätt att vara småbarnsförälder. Förutom de många kärleksfulla och fina stunder man har tillsammans med sitt barn döljer sig ofta sömnbrist och många små bebistårar och skrik.

Oavsett hur enkelt eller svårt det första åren är som förälder är det minnen för livet. Och ibland hjälper våra kära husdjur till att verkligen ge sådana.

Happy baby with her puppy. #chloegram #cheesepups #dogsofinstagram #goldenretriever #puppies #goldens #pets #retrievergram #dogs #retrievers #dogfurniture #letsleepingdogslie #furniturewithfur #NameThatCheese

Posted by Cheese Pups on Monday, July 3, 2017

Precis det skedde för den här mamman med den 15 månader gamla dottern Chloe. Vid sin sida, som två fina syskon, hade hon Golden Retriever-hundarna Colby och Bleu.

Bebisen Chloe – hundarnas bästa vän

De fanns vid hennes sida en stor del av tiden och både mös och lekte med henne under dagen.

Hundarna blev som kära i Chloe när hon kom till världen. De blev hennes bästa vänner och höll henne borta från vilka faror som än kunde komma. Men det kanske fanns ytterligare en anledning till varför de gillade henne.

"It's not what… okay, it's exactly what it looks like." #cheesepups #dogsofinstagram #goldenretriever #puppies #goldens #pets #retrievergram #dogandbaby #toddler #dogvacuum #livingroomba #roombadog

Posted by Cheese Pups on Sunday, January 28, 2018

Chloe var som en godismaskin för hundarna. Varje gång hon fick någon sorts kex eller annat gott lämnade hon alltid lite till hundarna att smaska i sig.

Gav hundarna matbitar

Om Chloe satt i sin stol också skulle äta. Räkna då med att både Colby och Bleu fanns i närheten för att eventuellt få sig en liten mumsbit, precis som på kortet här ovanför.

– Colby lägger sig under Chloes stol varje kväll. På senare tid har hon blivit tillräckligt stor för att nå toppen av papperskorgen och ibland fiskar hon upp någonting och ger till hundarna, berättar Chloes pappa Chris till Relieved.

Men det visade sig att hundarna hade ännu större planer för lilla Chloe.

Bildkälla: Youtube/CheesePups

En morgon kom mamma Nina ut från sovrummet och hittade Chloe gå runt i korridoren helt ensam.

Det kanske verkar roligt för oss, men Nina var något rädd i och med att hon varit ensam så länge. Vem vet vad hon kunde ha gjort, och om hon kunde ha skadat sig själv?

Hittade bebisen i korridoren

Men hur kom hon ens dit, frågade sig Nina. Chloe hade fått en större säng nyligen men det var fortfarande ett sorts staket som skulle göra att hon just inte skulle kunna ta sig ner. Ett stort gossedjur stod i vägen för henne att kunna ta sig ner.

Chloe hade aldrig försökt ta sig ner från sängen tidigare, så Nina insåg att någonting måste ha skett.

Bildkälla: Youtube/CheesePups

Sedan tidigare hade föräldrarna satt upp en kamera i hennes sovrum för att hålla lite extra koll – och det var just på den de skulle se vad som skett.

Lockade ut Chloe

Tidigt, fem över sex, på morgonen hade plötsligt Colby och Blue smugit in i Chloes rum. De började hoppa upp i sängen när Chloe vaknade, så som om de ville att hon skulle följa med.

Hundarna var allt sluga som säkerligen trodde att Chloe kunde ge dem någonting gott att äta, och huruvida hon lyckades med det är oklart.

Bildkälla: Youtube/CheesePups

Mamma Nina kunde i alla fall skratta gott åt hundarnas sluga idé att försöka ”lura” med sig Chloe till köket.

”Måste hundsäkra huset”

Frågan är om de kommer göra någonting annorlunda i fortsättningen för att hundarna inte ska väcka deras älskade dotter.

– Jag visste att vi hade ett barnsäkrat hus. Men jag antar att vi måste göra det hundsäkert nu också, säger pappa Chris till Relieved.

Se Chloe och de söta hundarnas agerande på morgonkvisten i spelaren nedan. Vilka sötnosar!

Relationen mellan ett barn och en hund är verkligen speciellt. Dela gärna artikeln om det här också gav dig ett leende på läpparna!