Mamma hör konstigt ljud från bebisens rum – tappar andan när hon ser någon annan ligga i sängen

Mamma hör konstigt ljud från bebisens rum – tappar andan när hon ser någon annan ligga i sängen

Få kan bli så bra vänner som ett barn och en hund. När en nyfödd kommer hem för första gången är det som om hunden förstår att det har kommit en ny familjemedlem och behandlar den med största försiktighet.

Vänskapsbandet innebär inte bara att leka tillsammans utan att ta hand om varandra med kärlek. Det fick Kristin Leigh Rhynehart erfara när hon inte kunde hitta sin hund Raven i huset.

Hon letade i huset och kom till slut till sin bebis rum. Och där fick hon se en av de sötaste syner hon någonsin sett – när de två tog en tupplur tillsammans

Varje husdjursägare har någon gång upplevt fasan över att inte kunna hitta sitt husdjur. Katter är kanske allra mest kända för att kunna gömma sig på de mest oväntade ställen men då och då kan även hundar försvinna spårlöst – trots att de fortfarande är kvar i huset.

Kristin Leigh Rhynehart bor i New Jersey, USA, tillsammans med sin familj och adopterade hund Raven.

Adopterade hunden Raven

Kristin adopterade Raven för 10 år sedan och har inte ångrat beslutet en enda dag. Raven har gett Kristins familj så mycket kärlek och glädje, en underbar jycke som alltid går att lita på. Men trots att han varit en kär familjemedlem i 10 år lyckas han fortfarande överraska dem.

Bildkälla: Facebook/Kristin Leigh

En dag gick Kristin runt i huset och letade efter Raven. Hon kunde inte hitta hunden någonstans.
Kristin letade i vardagsrummet, på toaletten, i köket och alla Ravens favoritställen men den lilla hunden gick inte att finna någonstans.

Försvunnen från huset

Kristin blev orolig och började tänka om han lyckats springa ut i trädgården, men inte ens där kunde hon hitta honom.

Bildkälla: Youtube/Kristinnc2002

Hennes bebis Addison låg och sov i sitt rum och Kristin ville inte gå in i rummet och störa henne. Men det var den enda platsen hon hade kvar att leta på – och den här gången skulle hon hitta Raven.

Sov bredvid dottern

Kristin öppnade dörren och gick in till en bedårande syn. I sängen låg Addison och sov men bredvid henne låg Raven. Hunden låg insvept i samma täcke och sov sida vid sida med deras lilla dotter.

Kristin kunde inte bara lämna rummet utan att dokumentera den underbara synen. Hon började filma deras söta sovstund och la ut den på Youtube. Där blev det storsuccé och över 6 miljoner människor har sett det bedårande klippet!

Underbar video

”Ögonblicket när du inte kan hitta din hund, när du till och med går ut och letar efter honom, och hittar honom sen ligga och ta en sovstund bredvid din bebis”, skriver Kristin till videon.

Hundar är verkligen människans bästa vän. Dela artikeln om du håller med!