Foto: Twitter

Lojal hund väntar på sin ägare utanför sjukhuset – när han skrivs ut får de äntligen återförenas

Hunden Boncuk väntade troget och lojalt.
Se de underbara bilderna när hon återförenas inne på sjukhuset med sin ägare.

Sjukhuset i den turkiska hamnstaden Trabzon hade i början av 2021 en mycket speciell besökare. Det handlar om hunden Boncuk som under den här tiden väckte stor uppmärksamhet – efter att ha väntat på sin ägare utanför sjukhuset.

De hjärtskärande bilderna på den lojala hunden väntades på ägaren har bland annat fått stor spridning i sociala medier och även uppmärksammats av traditionella medier. Det är inte direkt svårt att förstå varför, och bilderna går helt klart att se om och om igen! Här kan man se ett videoklipp på Boncuk väntades utanför sjukhuset:

Hunden vägrade gå hem utan husse

Hunden ville inte komma hem utan sin ägare Sentürk. Enligt brittiska Daily Mail ska dottern ha tagit med sig pappans hund hem – bara för att sedan inse att han vägrade stanna kvar i hemmet, samtidigt som husse låg på sjukhus.

Hunden återkom i stället till sjukhuset och väntade utanför. Boncuks lojalitet och kärlek gjorde så att hon hellre ville stanna kvar utanför sjukhuset, och bara vänta på sin ägare.

Återföreningen

Hundägaren blev utskriven från sjukhuset några dagar senare och fick då återförenas med sin fyrbenta familjemedlem i hemmet.

Så här såg det ut när de fick träffa varandra igen på sjukhuset:

Sentürk förklarade för turkiska medier att han saknade sin hund under tiden på sjukhus.

– Hon är väldigt fäst vid mig. Och jag saknade henne också, konstant, sade Sentürk enligt Daily Mail.

Vilken fantastisk historia! Dela gärna vidare dessa hjärtevärmande bilder!