Foto: Instagram @winniethecattledog

Bästa vännerna har inte sett varandra på 1 år – otroliga bilderna på återföreningen träffar rakt i hjärtat

För ett år sen lärde hunden och katten känna varandra – och blev bästa vänner.
Sen blev de separerade från varandra.
Nu har de återförenats – och bilderna på hur de reagerar är verkligen helt underbara.

När vi människor inte har träffat en viktig person i våra liv på ett bra tag, händer det förstås att vi saknar dem ordentligt.

Så verkar det även vara bland våra fyrbenta vänner.

Nu sprids bilderna på hur hunden Winnie och katten Bobbie återförenas efter ett helt år isär. Och reaktionen träffar verkligen på helt rätt ställe!

Det var för ungefär ett år sen som hundägaren April Butler tillfälligt hade tagit hand om missen som då fortfarande letade efter ett hem att få komma till. Så småningom blev katten Bobbie adopterad och då fick hon också lämna April och hunden Winnie.

Då hade vovven blivit bra kompis med katten – och det var så klart tråkigt för de båda fyrbenta vännerna att skiljas åt, men samtidigt det enda som var möjligt vid det tillfället.

Härliga återföreningen mellan hunden och katten fångas på bild

Dagar blev till veckor som till slut blev till ett helt år – utan att vännerna träffades. Livet fortsatte tills en dag April fick ett samtal. Kattens nya ägare behövde ha en kattvakt i några veckor i sommar – och April ställde genast upp.

Samtidigt var hon nyfiken på att se hur hennes hund skulle reagera, nu när hon skulle få återse sin tidigare bästa vän.

April förklarar att katten hade betytt mycket för hunden tidigare.

– Det var fantastiskt att ha en lurvig kompis till Winnie, och de skulle leka hela dagen om vi lät dem. Winnie var så mild och kärleksfull, och för en hund som är rädd för många saker var Bobbie en källa till mycket lycka och tröst, säger hon till djursajten The Dodo.

Nu skulle de alltså återförenas – och de båda blev verkligen glada av att se varandra igen.

Instagram skriver April att de båda fyrbenta vännerna kände igen varandra ”direkt”.

– Även om det var väldigt länge sedan hon senast såg Winnie, var jag så säker på att de skulle komma överens precis som de gjorde förr. Winnie har alltid älskat katter, vilket gjorde det lätt! skriver April på Instagram.

Hon förklarar att de båda vännerna först fick se på varandra genom glasrutan, innan hundägaren tog upp missen i sin famn för att låta Winnie nosa på henne.

– Winnie var så glad och upprymd över att se henne (som vi förväntade oss) att vi satte Bobbi på bordet och lät dem båda göra sitt. Det blev en stor succé! skriver April.

Här kan man se de härliga bilderna från vännernas återförening:

Så himla underbart! Dela gärna vidare inlägget om detta också värmde ditt hjärta!