Livrädd hund är sekunder från att avlivas – får ögonkontakt med djurvän som tar ett avgörande beslut

Livrädd hund är sekunder från att avlivas – får ögonkontakt med djurvän som tar ett avgörande beslut

Hunden Sandie är en av hundratals hundar som föds upp på köttmarknader i Sydkorea.

Hon var livrädd och utmärglad och bara sekunder från att avlivas när hon fick ögonkontakt med några djurvänner från Humane Society.

Flera djurrättsorganisationer, bland annat Humane Society International, har larmat om att många hundar i Sydkoreanska hundköttgårdar lever i fruktansvärda förhållanden.

Hpträngda i smutsiga gallerburar lever de dag ut och dag in utan varken tillräckligt med mat eller vatten. Man har också upptäckt valpar med sår för att de ramlar genom hål i gallerburen.

Stänger ner fabriker

Humane Society of the United States har stängt ned 13 av dessa farmar och har inga planer på att sluta förrän alla är borta, skriver Animal Rescue.

Förhållandena för hundarna på dessa platser är verkligen hjärtskärande och de stackars hundarna plågas tills dagen de dör.

Tack och lov arbetar Humane Society varje dag och helt outtröttligt för att se till att alla dessa hundar hittar kärleksfulla hem.

Fick ett tack de aldrig glömmer

Hunden Sandie är bara en av de 200 hundar som Humane Society räddat från de sydkoreanska köttfarmarna som de en efter en har lagt ned.

Sandie hittades levande i en liten trådbur. Hon var ensam och rädd men lyste upp så fort hon såg djurvännerna. Hon förstod att det äntligen kom någon som ville hennes väl och så fort de närmade sig henne lyfte hon på tassen som för att säga tack. Ett minne de aldrig glömmer.

Sandie räddades från köttfarmen och togs därifrån på en gång.

Hon har sedan dess adopterats av en kärleksfull familj från Storbritannien och har nu två nya familjemedlemmar att leka med: En kanin och en annan hund.