Liten hundvalp möter Grand danois – jättens agerande framför kameran får alla djurvänner att jubla

Liten hundvalp möter Grand danois – jättens agerande framför kameran får alla djurvänner att jubla

Är man stor måste man vara snäll.

Det epitetet verkar i alla fall denna stora Grand danois leva efter. Hunden Sasha fick för några år sedan träffa en betydligt mindre liten vovve.

”Söt valp möter stora hundar efter att ha rymt från sitt kennelområde och den ena är mer nyfiken än de andra. Grand danois-hunden, Sasha. Se vad som händer!”, skriver Youtube-användaren MuttshackAdoptions.

Som fångade det söta mötet på film. Klippet har i skrivande stund visats miljontals gånger på nätet och det är inte svårt att förstå varför.

Foto: Youtube

Ta en titt i spelaren nedan för att se när valpen får träffa de stora, snälla hundarna. Många djurvänner hyllar den stora hundens agerande.

”Den lilla valpen är så söt med sin förtjusande dansande gång till den vita vita spetsen av hans svängande svans. Sasha, grand danoisen, lever verkligen upp till rasens karaktäristiska avslappnade uppträdande och visar nyfikenhet med några mjuka ”sniffningar” och mycket noggrann tassplacering för att inte trampa på valpen”, skriver en tittare i en kommentar till klippet.

Så underbart! Dela gärna vidare inlägget om du också älskar hundar!