Kvinnans hund försvinner spårlöst – deras återförening efter 2 år får tårarna att spruta

Varje djurägares värsta mardröm är att bli av med sitt älskade husdjur.

Men tyvärr var detta något som Kamerouns Mares fick vara med om.

En dag fick hon det hemska samtalet. Hennes hund hade försvunnit – och var spårlöst borta.

När Kameroun Mares drabbades av en aggressiv form av cancer träffade hon en husky-valp och det var kärlek vid första ögonkastet . Hon bestämde sig på en gång för att adoptera honom och döpte honom till Semper Fidelis, vilket på latin betyder ”alltid trogen”.

Semper hjälpte Kameroun att ta sig igenom den tuffa tiden och gav henne kärlek och trygghet.

Men 2016 började slogs allt i spillror, Kameroun var tvungen att åka från Florida till Kalifornien för att fortsätta med behandlingen mot cancer så hon blev tvungen att lämna sin hund med en kompis som hon bodde med.

Spårlöst borta

En dag fick Kameroun det hemska telefonsamtalet, hennes vän berättade att Semper hade försvunnit. Hunden var spårlöst borta.

Kameroun blev förtvivlad och det blev inte bättre av att hon nu var tvungen att flytta helt till Kalifornien för att kunna fortsätta med  cancerbehandlingen.

Men hon förlorade aldrig hoppet, hon fortsatte att leta efter sin älskade hund överallt och varje dag väntade hon på att telefonen skulle ringa och att någon skulle säga att de hade hittat Kameroun.

Men det var ingen som ringde, trots att Sember hade ett chip gick det inte att hitta henne. Men Kameroun var envis och gav sig inte. Hon skrev i olika Facebookgrupper, satte upp bilder på Semper överallt och hörde av sig till olika djurhem, skriver the Dodo

Kameroun saknade sin älskade hund ofantligt mycket och drömde bara om att få krama om honom igen.

Försvunnen i 2 år

Det hade gått två år sedan Semper hade försvunnit och var spårlöst försvunnen. Men Kameroun tappade fortfarande inte hoppet, så hon bestämde sig för att anlita en privatdetektiv för att försöka hitta hunden.

Privatdetektiven Anna Campos lyckades lokalisera hundens chip och märkte att hundens nya ägare hade försökt sälja Semper på Craiglist för 200 dollar.

Kameroun fick blandade känslor, hon var överlycklig över att de hade lokaliserat Semper och att han var vid liv. Men hon var också orolig över att någon försökte sälja hennes älskade hund.

Efter många om och med skulle Kameroun få träffa sin älskade hund igen.

Ögonblicket när Kameroun äntligen får träffa Sember – efter 2 års tid – är helt fantastiskt.

Semper, återförening, hund
Foto: Facebook/ Ana Campos

Känner igen rösten

Så fort Semper hör  Kamerouss röst känner han igen henne och springer mot henne!

Lyckan är total, Kamroun kan inte hålla tillbaka tårarna och Semper hoppar av glädje och tröstar henne när tårarna kommer.

åtrförening
Foto: Facebook/ Ana Campos

Här kan du se den fina återföreningen.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fanacampos%2Fvideos%2F10156784175651419%2F&show_text=0&width=560″ aspect_ratio=”3:2″ /]

Och trots att Semper hade varit ifrån sin matte i två års tid blev det inte svårt för honom att anpassa sig för att bo med Kameroun igen.

Jag blir varm i hjärtat när jag ser den här återföreningen. Och vad glad jag blir över att se att Kameroun hittade sin älskade hund. Jag hoppas att de får ett fint liv ihop. Dela gärna med dina vänner så att de också kan få njut av den här underbara återföreningen.