Kvinnan kan inte bestämma sig för vilken hund hon ska adoptera – titta nu vilka som kommer ut

Kvinnan kan inte bestämma sig för vilken hund hon ska adoptera – titta nu vilka som kommer ut

.

Det finns inte mycket som gör mig gladare än att läsa om människor som gör något gott för våra fyrfota vänner.

Djuren behöver oss – och vi behöver dem, så enkelt är det bara. Alla hundar förtjänar kärlek, omtanke och värme. Men tyvärr är inte så fallet för alla världens hundar, och mitt hjärta slås alltid i tusen bitar när jag får höra om de hundar som inte får komma till något kärleksfullt hem.

I det här fallet är det en kvinna vid namn Danielle Eden som vi ska hylla.

Hon är ett mycket bra exempel på en djurälskare, och en gång i tiden ville hon adoptera en hund. Hon är en av grundarna till Dog Tales Rescue and Sanctuary i Ontario, skriver Animal channel.

Tillsammans med sina medarbetare räddar hon hundar i kris och de får komma till hundhemmet.

Foto: Dog Tales Rescue and Sanctuary/Facebook

Tillsammans med sin make Rob åker hon då och då till hemlandet Israel – och det är där de räddar hundar. I stället får de komma med till Ontario där de har ett mycket fint djurhem till dessa hundar, som behöver deras hjälp så mycket.

Så här beskriver Eden deras verksamhet i ett uppmärksammat inlägg på Facebook:

”Under våra resor till Israel besöker vi lokala djurhem och arbetar med personal och volontärer för att ta fram listor med 10-20 hundar i taget som vi kan ta med oss. På dessa resor letar vi efter de svåra fallen – hundar som är äldre, hundar med funktionsnedsättningar och hundar som väntat på ett hem längst. Att göra dessa listor känns i magen, men det är vanligtvis ganska klart vilka hundar som behöver vår hjälp mest”, skriver Eden på Facebook.

I ett klipp som sprids på deras Facebook-sida från 2016 kan man se hur deras arbete för dessa hundar gör stor skillnad! Hundarna hämtas i Israel.

Foto: Dog Tales Rescue and Sanctuary/Facebook

Och får sedan åka med paret över Atlanten till Nordamerika.

Foto: Dog Tales Rescue and Sanctuary/Facebook

De bestämde sig för att köpa hela djurhemmet i Israel och sedan dess har paret etablerat ett center med personal på plats. Samtidigt som de lyckades ta med sig hela 90 hundar hem till Kanada, där de har sitt eget djurhem!

Foto: Dog Tales Rescue and Sanctuary/Facebook

De hade helt enkelt inte hjärta att bara välja ut några hundar, så de köpte helt enkelt hela centret och ville hjälpa alla hundar!

Foto: Dog Tales Rescue and Sanctuary/Facebook

En så fantastisk insats!

Se hela klippet i spelaren nedan:

[arve url=”https://www.facebook.com/Dogtalesrescue/videos/894738434017115/” /]

Vilken underbar insats av er! Ni är sannerligen riktiga djurvänner! Vänligen DELA detta inlägg vidare för att hylla paret.