Kvinnan hyllas världen över för sin fantastiska insats – anledning gör mig tårögd

Det finns människor som gör allt för att djur ska få det bättre.

Kayla Denney är en av dem.

Det rådde mer eller mindre kaos på ett djurskyddshem i Taft, Texas, rapporterar People. Det fanns knappt några volontärer och inget system för hur man skulle hantera djuren. Pengar kunde man bara drömma om. Det gick också ut över djuren.

John Cornish, polischef i Taft, berättar att varje onsdag tvingades man avliva djur man inte kunde ta hand om.

FOTO: Youtube

Till sist gick det inte längre att hantera och John och några andra bestämde sig för att något måste göras – för djurens skull.

I november förra året fick de nys om Kayla Denney.

De frågade henne om hon var villig att bli chef för stället. Trots att hon insåg att det innebar stora utmaningar tackade hon ja.

Kaylas fantastiska arbete har gett resultat

Kayla började omedelbart ta kontakt med andra djurhem och efterfrågade också hjälp i sociala medier. Det gav också resultat. Snart började det komma laster med saker som djuren behövde.

På bara fem månader lyckades hon förvandla stället helt. Och från att ha tvingats avliva hundar och katter har de sedan dess inte behövt göra det en enda gång!

– Sen den 1 november har vi räddat 565 hundar och katter, säger hon, uppger People.

FOTO: Youtube

– Varje hund förtjänar en chans, oavsett om den är på mitt djurhem eller någon annanstans. Jag råkar bara vara här, och jobbar dagar och natt för att de här hundarna ska komma härifrån.

Kayla har nu både uppmärksammats och prisats för sitt hårda arbete. Det förtjänar hon!

Dela detta för att hylla denna fantastiska människa som gör allt och lite till för att djur ska få det trygga och kärleksfulla hem de förtjänar!