Kvinna adopterar hund med bekant utseende – tar hem den och stelnar när hon inser var den kommer ifrån

Alla tror inte på ödet, men även de som inte gör det har ibland svårt att förklara vissa saker som händer i livet. Saker som verkar ha en mening. Det som händer Nicole Grimes är ett exempel på en sådan händelse.

Nicole var 10 år gammal när hon fick en hundvalp av sin mormor. Hunden fick heta Chloe, och Nicole älskade henne som en bästa vän.

Foto: Youtube/Zooland

Några år senare, när Nicole fyllt 14, fick hennes pappa jobb inom kundservice och tillbringade ofta dagarna i låna telefonsamtal hemifrån. Samtidigt var Chloe i en period då hon skällde mycket, vilket störde pappans jobb.

Chloe var för stökig att ha hemma när Nicoles pappa försökte göra sitt jobb, vilket gjorde att familjen fick ta ett svårt beslut som innebar att hitta en ny familj till Chole. Detta krossade givetvis Nicoles hjärta.

Sju år senare…

Sju år senare, när Nicole flyttat hemifrån och blivit vuxen, bestämmer hon sig för att adoptera en hund att ta hand om. Hon hade aldrig slutat sakna lilla Chloe, och när hon fick se att det fanns en ras som henne på hundhemmet tvekade hon inte en sekund.

”Den såg precis ut som Chloe, bara att den här hunden var större och hade tänder”, berättar Nicole.

Adopterade sin barndomshund

Efter att en veterinär tittat på hunden visade det sig dock att det faktiskt var exakt samma hund. Chloe hade kommit tillbaka till sin bästa vän, efter alla år.

”Innerst inne så visste jag”; säger Nicole i programmet Zooland.

Det här är ju helt otroligt. Som sagt, vissa återförenas man med senare i livet, och då är det svårt att inte tro på ödet. Dela gärna om du håller med.