Kattägare hittar mystisk lapp från grannen mitt emot – krossar hennes hjärta

Kattägare hittar mystisk lapp från grannen mitt emot – krossar hennes hjärta

Förbjuden kärlek är ett tema som förföljt människorna genom historien.

Det par som först kommer upp i huvudet för de allra flesta är Romeo och Julia men även historier som Skönheten och odjuret eller Tristan och Isolde passar in på temat.

Den här historien har ett liknande tema men handlar i stället om en katt och en hund som blev störtförälskade i varandra. Som tur var får den ett lite lyckligare slut.

Allt började när en kattägare plötsligt fick en mystisk lapp på sitt fönster, skriver Animalchannel.

Foto: Reddit

Till en början kändes det lite kusligt att någon skrivit en handskriven lapp och satt upp. Men meddelandet träffade rakt i hjärtat på kattägaren.

”Tänkte att du borde veta”

Det visade sig handla om en hemlig romans. En sådan där kärlek som kanske aldrig hade avslöjats.

”Kära granne, det här kommer att verka löjligt, men jag tänkte att du borde veta att min hund (som bor mitt emot på [adress] med mig) är galet förälskad i din katt… och har varit det i säkert 6 månader!”

Det visade sig att kattägaren nyligen ställt en rad växter i fönstret som gjorde att grannens hund inte längre kunde se sin älskade. Något som gjorde honom hjärtekrossad.

”Nu när du har krukväxter i fönstret är han hjärtekrossad… men han fortsätter att leta efter din katt varje dag. Kanske kan dina plantor flyttas till ett annat fönster”.

Ett avgörande beslut

Här hade vissa människor skrattat, kanske hånat vad som stod på brevet. ”En hund, kär i min katt?”. Ja, rent krasst hade flera säkert tagit illa vid sig av att en främling bad om att flytta på krukväxter.

Men inte den här kattägaren inte. I stället bestämde hon sig för att flytta på växterna för grannskapets bästa. Och tejpat upp ett svar på fönstret.

”För sann kärlek”, står det på lappen.

Foto: Reddit

Så romantiskt. Hoppas att hunden och katten får leva lyckliga i alla sina dagar.