FOTO: Youtube

Jätteschäfern är livrädd för vattenspridaren – tills bebisen visar precis hur det går till!

Schäfrar är stora och ståtliga hundar som inte är rädda för nånting. Trodde jag – fram tills nu. För det finns uppenbarligen faror som inte ens den största schäfern kan nonchalera. Som vattenspridare till exempel…

Bildkälla: Youtube

Vid en första anblick kan schäfrar se lite skräckinjagande ut. Men alla som stött på dessa härliga hundar vet att de är helt underbara. Framför allt gör de mycket imponerande insatser för polisen.

Men skenet bedrar brukar man säga och om sanningen ska fram kan även schäfrar visa sig vara lika rädda som alla andra hundar. Däremot trodde jag aldrig att en vatten kunde utgöra ett ”hot” mot dem.

Den här fina schäfern hade ingen aning om hur han skulle möta vattenspridaren på tomten. Till en början var han rädd och vågade inte gå fram till den, men sedan såg han vad bebisen gjorde – och då fick han spratt!

Man kan lugnt konstatera att både bebisen och hunden fick en härlig stund vid vattenspridaren.

Titta när bebisen och schäfern leker med vattenspridaren i klippet nedan. Glöm inte heller bort att dela artikeln för att visa dina vänner! Jag lovar dig, de kommer garanterat inte bli besvikna!