Jätteliten bulldog ger urgulligt svar på ägarens uppmaning – ljudet har fått miljontals att häpna

Den här lilla hundvalpen ska få lära sig sitt eget namn.
Men hennes reaktion är inte vad ägaren kanske hade väntat sig.
Urgulliga reaktionen har nu visats över sex miljoner gånger på nätet.

Att bli hundägare är ett stort steg att ta i livet – och att ge ett kärleksfullt hem till en fyrfotad familjemedlem kan vara helt underbart. Men det finns också många saker att ta hänsyn till – innan man bestämmer sig för att skaffa hund.

Djurbibeln frågade Carina Olsson på den ideella föreningen ”Hundar utan hem”, vad människor som just nu går och funderar på om de ska skaffa en hund bör tänka på.

– Att skaffa hund är ett beslut för resten av hundens liv. Skaffar man en valp så måste man planera för att kunna ta hand om hunden i 12-15 år framöver. Har du en daglösning när du arbetar? Hundar behöver mycket motion och sällskap. Arbetar man heltid och tänker att hundens ska rastas på lunchen så blir det väldigt många timmar ensam för en hund. Då behöver man en bättre daglösning, säger Carina Olsson på Hundar utan hem.

Och fortsätter:

– Livet med en hund är en livsstil som innebär att man blir låst då en hund inte kan lämnas ensam mer än fyra timmar och du behöver planera dina dagar efter hundens behov av sällskap och motion.

LÄS MER: Guide: Mitt första husdjur – allt du behöver tänka på när du ska skaffa hund

Just det här med sällskap har verkligen den här hundägaren, som vi ska titta närmare på i det här fallet, tagit tillvara på.

Det verkar som om hundägaren, som har en jätteliten hundvalp av rasen bulldog i sitt hem, försöker lära henne sitt namn.

För i videoklippet kan vi höra hur det ropas ”Greta”. Då tittar hunden upp på sin ägare.

Foto: Rumble

Men det är hennes reaktion därefter som fått miljontals djurvänner att jubla.

Anledningen? Hennes skall är helt enkelt underbart, och det verkar som om hon har någonting att säga till om vad gäller sitt eget namn. Över sex miljoner gånger har klippet redan visats på nätet och det är inte svårt att förstå varför.

Dela gärna vidare inlägget om du också älskar bulldogs!