Ingen älskade trebenta chihuahuan som sov i en skolåda – då får hon ögonkontakt med två människor

Ingen älskade trebenta chihuahuan som sov i en skolåda – då får hon ögonkontakt med två människor

För oss djurvänner är det inte ens en fråga eller en debatt: Varje hund i världen förtjänar ett varmt och kärleksfullt hem! Det är därför det gör så ont att se övergivna hundar som lever på gatan och kämpar för sina liv.

Lyckligtvis finns det många fantastiska organisationer som jobbar med djurräddning där ute. De människor som arbetar med dessa organisationer är sanna hjältar, och de förtjänar allt beröm i världen för att de ägnat sina liv åt att rädda djur i nöd.

År 2016 kontaktade en bekymrad man djurräddningsorganisationen Hope For Paws och berättade att hon hade hittat en liten hund som bodde ensam i en skokartong.

Naturligtvis agerade den Los Angeles-baserade organisationen omedelbart.

När räddningspersonal kom till platsen hittade de den stackars valpen som sov i regnet ovanpå en skokartong. Att se hunden i det dåliga skicket krossade deras hjärtan – det var som om hon visste att ingen älskade eller brydde sig om henne.

Foto: Hope for Paws / Rumble

De bestämde sig då för att lyfta upp den lilla chihuahuan – och insåg snart att hon inte var som andra hundar.

Hunden, som de döpte till Princess, eller Prinsessan, saknade ett av sina framben och det såg inte ut som om hon kunde gå ordentligt. De lindade in henne i en handduk, förde henne till sin bil och körde henne till ett djursjukhus, där de gav henne ett varmt bubbelbad.

När de började utreda fallet fick de veta att grannarna trodde att hunden tillhörde någon i området. Tydligen bodde hunden utomhus i fem månader innan en granne insåg att något var fel. Det var då grannen ringde djurräddningen.

När de fick samtalet åkte Eldad och Loreta från Hope for Paws direkt till huset för att rädda den lilla hunden. Den hemlösa chihuahuan hade inte känt sig älskad på länge, men Prinessans ögon lyste upp när räddarna strök henne med kärlek och lovade att skydda henne.

Det var uppenbart att hon behövde omedelbar uppmärksamhet och vård.

Foto: Hope for Paws / Rumble

Efter att Prinsessan tvättats och fått äta en rejäl måltid undersökte en veterinär henne. Det visade sig att den lilla vovven var i förvånansvärt dålig form. Hon hade svår anemi och sjukdomar som gjorde henne ständigt svag och trött.

Snart sprang Prinsessan runt på sina tre ben och verkade njuta av människorna runt omkring henne. I mars 2017 var Hope For Paws glada över att kunna meddela att Prinsessan hade hittat ett fosterhem.

Vi är så glada att dessa djurälskare hittade Prinsessan och vårdade henne till god hälsa igen! Överväg att dela artikeln med dina vänner och hjälp oss att öka medvetenheten om det viktiga arbete som dessa organisationer gör!