Husse börjar le framför kameran – titta nu när hunden härmar hans ansiktsuttryck

Hundar slutar aldrig att imponera på mig, vare sig det handlar om att göra trick, förstå känslor eller bara vara helt underbart galna under en lekstund.

Den här Golden Retriever-hunden hade en annan rolig syssla. Att härma sin husses ansiktsuttryck.

Att härmas är något små barn brukar vara väldigt duktiga på. Men det är faktiskt samma sak med våra älskade hundar. Att imitera behöver inte heller bara handla om att göra det för sakens skull.

Många gånger i djurriket lär sig de yngre förmågorna av de äldre på det sättet. Ibland kan det handla om vad som är farligt, och ibland kanske bara om hur man fångar en boll på bästa sätt.

Bildkälla: Youtube

Härmar husse

Den här Golden Retriever-hunden har mest troligt redan lärt sig det mesta han behöver veta om livet. Men trots det är det ju alltid roligt att retas med sin husse och härma honom.

När husse ler, ja då ler hunden också. När husse inte ler, nej då ler heller inte hunden.

Bildkälla: Youtube

Som tur är lyckades husse fånga allting på film – och jag kan inte ha varit mer lycklig över att få se den här sötnosen till hund härma sin husse. Fantastiskt!

Hunden ser ut att njuta rejält av livet, precis så som det ska vara för våra älskade hundar. Tryck på dela om du också blev glad av den här Golden Retriever-hundens härliga ansiktsuttryck!