Hundvalp får syn på ett gäng ankungar – vovvens nästa drag har visats miljontals gånger på nätet

Hundvalp får syn på ett gäng ankungar – vovvens nästa drag har visats miljontals gånger på nätet

När olika sorters djur möts i det fria kan verkligen magi uppstå. Fråga bara den här hundvalpen – som hamnade mitt i en ankfamilj.

Nu sprids bilderna på nätet och det är inte svårt att förstå varför just det här klippet har gjort stor succé. På bilderna får vi se hur hundvalpen nyfiket tar sig an de många och små ankungarna. De är lite mindre till storleken än han själv.

Foto: Youtube

Enligt Youtube-kanalen ”Paws tube” blir hundvalpen en del av ankfamiljen och hur det egentligen står till med den saken vet vi förstås inte, men klart är i alla fall att han blir en bra kompis med dessa ankungar. Det framgår tydligt av videon som visats över en och en halv miljon gånger på nätet.

Här verkar det nästan som om ankungarna leker ”Följa John” med hundvalpen. De har helt klart en rolig dag tillsammans!

Foto: Youtube

Fler exempel finns på hur hundar blivit kompisar med änder. För några år sedan ställde exempelvis vallhunden Bellman upp när en ankdamm torkat igen vid Eslövs golfklubb, rapporterade Lantbrukets affärstidning ATL. Bellman hjälpte helt enkelt de förvirrade änderna genom att visa dem vägen till en ny damm, dit de kunde flytta.

Hur det gick sen för hundvalpen vet vi inte – det står nämligen i klippet att han var herrelös – men vi hoppas att han fått komma till ett kärleksfullt hem. Kärleken som han visade dessa ankungar visar vilken underbar liten vovve han är.

https://www.youtube.com/watch?v=_9pTZvHyrVE

Dela gärna vidare klippet! I dessa coronatider behövs saker som piggar upp och ger oss ett leende på läpparna, och våra underbara djur är alltid ett givet glädjeämne.