Hundvakt passar på när familjen är borta – när de återvänder är vovven förändrad för alltid

Hunden Skylar och hundvakten James förhållande är mycket speciellt.

Det visar inte minst det här videoklippet.

En hund kan vara så mycket mer än ”bara” ett husdjur. Fråga bara den här hundvakten, som fick i uppdrag att vakta familjens ögonsten i några dagar när de skulle åka iväg.

– Detta skedde när ägarna var på semester, skriver James på Youtube.

Och videoklippet, som setts över sju miljoner gånger på nätet sedan 2009, visar verkligen vilken kanonbra hundvakt den här mannen är.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Youtube

På bilderna kan vi omedelbart se hur glad Skylar, som är en Whippet, blir när James kommer hem till honom. Han hoppar och ger honom pussar. Någonting som också är intressant att se i James beteende gentemot hunden, är att han vill aktivera honom.

Världens bästa hundvakt?

Han vill att de ska träna och busa med hjälp av en stor boll och ett rep, och James förklarar detta för hunden genom att berätta det och titta honom i ögonen. Ett verkligt nära möte uppstår.

Sedan börjar aktiviteterna – och Skylar lever verkligen sitt bästa liv!

Han får springa runt fritt i trädgården, sida vid sida med sin nya bästa kompis, och han får kasta frisbee. Hela tiden med svansen viftandes, förstås!

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Youtube

Men James är också noggrann. Som hundvakt är det viktigt att låta hunden få vila emellanåt, och detta låter James sin fyrbenta kompis göra. Så att de kan återhämta sig och aktivera sig igen lite senare.

De slår sig ner i soffan och James är hela tiden noga med att visa kärlek för hunden, men också att se honom i ögonen och kommunicera med honom. Till slut väljer de att gå ut på en promenad – ett härligt äventyr i solen för den fyrbente kompisen! Ingen dag är den andra lik! De får se vattnet tillsammans och höra vågorna, innan de bestämmer sig för att återvända hem.

Videoklippet visats miljontals gånger – hyllas stort

Videoklippet på de båda bästa vännerna har visats miljontals gånger på nätet, och det är sannerligen inte svårt att förstå varför. Nu hyllas de båda stort av tittare.

– Whippets är hundvärldens bäst bevarade hemlighet. Jag har två av dem och de är fantastiska följeslagare, skriver en tittare i en kommentar till klippet på Youtube.

– Bra film, älskade att se alla stämningar i hunden, speciellt springandet på bakgården, wow! skriver en annan.

– Så fin hund! De verkar ha haft kul att umgås! skriver en tredje.

Bilderna på hundvaktens tid med den fyrbente kompisen visar verkligen på sann vänskap och kärlek. Helt underbart!

Dela gärna vidare inlägget om du också älskar hundar.