Foto: Facebook

Hunden var kedjad i 8 år – reaktionen när han får komma till sitt nya hem träffar rakt i hjärtat

Hunden Stevie räddades från ett fastkedjat öde.
Nu har han fått komma till ett nytt hem.
Detta är hans historia.

Lancaster County SPCA tillsammans med Diamonds in the Ruff i New York tog hand om denna stackars hund som hittades tillsammans med en annan fyrfotad kompis på bakgården i South Carolina, skriver The Dodo.

Alla hundar har inte samma tur här i världen, och Stevie hade levt ett tufft liv där han varit fastkedjad på denna bakgård i åtta år, enligt The Dodo.

Tvingades till operation

Men nu skulle allting bli så mycket bättre. Även om veterinärerna på djursjukhuset dit han direkt kördes efter att ha blivit räddad förstod att Stevie var en speciell hund med speciella behov. Han såg ingenting och pälsen var uppenbart svårt sargad av det ena och det andra. Han var tydligt vanvårdad.

Dessutom var de tvungna att operera bort en gammal majskolv som satt fast i tarmen, uppger The Dodo.

”Får mycket kärlek och myser”

Efter denna kamp på djursjukhuset har nu Stevie äntligen fått komma till ett hem där han är älskad för den han är. Hans nya fostermamma Erin Boyd berättar att hon var väldigt försiktig med honom i början, och nu älskar han sitt nya hem där han också fått en skön, alldeles egen säng!

På hennes bilder kan man se hur nöjd han är med sin nya tillvaro.

Stevie kommer att få bo hos henne tills han blivit adopterad.

”Han kom för 2 veckor sedan. Jag älskar honom så mycket redan!! Jag skulle vara okej med att han aldrig lämnar mig. Men skulle den PERFEKTA människan dyka upp för honom skulle jag kanske överväga det. Han är blind, hörselskadad, HW+, skalliga fläckar från loppor … perfektion. Han får mycket kärlek och myser”, skriver Erin på Facebook.

Meet my newest foster – Stevie ♥️He arrived 2 weeks ago. I love him sooooo much already!! I’d be ok if he never leaves…

Posted by Erin Boyd on Saturday, March 6, 2021

Ett stort tack till dig Erin som hjälper denna fyrfotade vän i nöd! Du är en sann hjälte! Dela gärna vidare inlägget om du också tycker att alla hundar förtjänar en andra chans!