Hunden väntar utanför mataffär varje dag på att någon ska rädda honom – sen får han syn på en kvinna

Hunden väntar utanför mataffär varje dag på att någon ska rädda honom – sen får han syn på en kvinna

Alla hundar har inte samma tur här i världen. Men då är det samtidigt en sann lycka att det finns människor därute som vill hjälpa dessa stackare.

Djurorganisationen Howl of a Dog samlar människor med hjärtat på rätt ställe. De ägnar nämligen sin tid åt att hjälpa djur som farit illa eller bara inte har någonstans att ta vägen i livet.

Foto: Youtube

Som i det här fallet. Det handlar om hunden Remy som levde på gatan. Han hade slagit sig ner utanför en mataffär – och det var inte svårt att förstå varför. Där utanför var det nämligen en snäll gumma som gav honom den mat han behövde varje dag. Men hon hade tyvärr inte möjlighet att ta hand om honom.

Så en dag kom djurorganisationens medarbetare till mataffären för att se om Remy var där. Det var han.

Och han ville mer än gärna följa med dem till djurhemmet.

Allt han ville var att bli älskad – så att han fick visa sin egen villkorslösa kärlek tillbaka. Djurvännerna förstod att han förmodligen blivit övergiven, och han var väldigt kärvänlig med människor. I klippet får vi se hur organisationen räddar vovven från ett liv på gatan.

Sedan videon spelades in har Howl of a Dog förklarat att en familj nu har adopterat Remy! Han bor numera med dem i Charlotte, North Carolina, i USA och har det bra.

Dela gärna vidare inlägget om du också älskar solskenshistorier som denna! Tack till alla er som tar hand om våra fyrfota vänner.