Hunden ligger fastfrusen i lilla lådan – när djurvänner närmar sig inser de hans fasansfulla öde

Hunden ligger fastfrusen i lilla lådan – när djurvänner närmar sig inser de hans fasansfulla öde

Hunden blev påkörd och ingen kom och hjälpte honom.
Tills några djurhjältar stegade fram.

En hund blev liggandes vid gatan.

Anledningen?

Förmodligen hade en bil kört på honom. Hunden blev liggandes och när djurräddare kom till platsen var det tydligt för dem att han hade ont. Hunden ska ha gnytt ut sina plågor men ingen kom för att hjälpa honom, uppger djurorganisationen Animal Shelters.

Hunden som heter Archie kunde inte gå för egen maskin. Därför blev han liggandes på gatan, utan möjlighet att ta sig till varesig mat eller vatten.

När så slutligen djurhjältarna kom till platsen körde de honom omedelbart till en veterinär. Där gjordes först och främst en ultraljudsundersökning, för att ta reda på om hunden var allvarligt skadad. Det visade sig dock att inga ben var brutna, även om hans kropp var sargad.

Nu väntar operation och han behöver förstås all kärlek i världen. I ett videoklipp på Youtube kan vi se hur dessa djurvänner tar hand om Archie.

Nu har han fått komma till ett nytt hem.

”Du kommer att få se modet hos Archie, en kille med en extraordinär vilja att leva, oavsett situation ger han aldrig upp. Hans liv har vänt till en bättre sida, där han får leva i fred och lycka”, skriver Youtube-användaren Animal Shelters i en kommentar till videoklippet som går att se nedan:

Tack till er djurvänner som räddar våra fyrfotade vänner! Dela gärna inlägget för att hylla dem!