Hunden lever under träpallar och vågar inte be om hjälp – då griper räddarna in med genialisk lösning

Den här pudeln hittades av djurvännerna i organisationen Hope for paws. När de hittade vovven befann han sig under några träpallar – det var nämligen här han bodde.

Men tack vare djurvännernas insats kan hunden nu se fram emot en betydligt ljusare framtid.

Hunden Kirby hade ingen familj och inget hem. Han bodde bland en massa träpallar där han tog skydd undan regn och rusk.

Då larmades djurorganisationen till platsen och de ville så klart genast hjälpa honom. Men hunden visade sig vara lite blyg, och därför var de tvungna att tänka till lite extra. Hur skulle de lyckas locka fram hunden?

– Kirby behövde hjälp. Han visste det, men han var till och med rädd för kvinnorna som matade honom i månader … Han bara tog maten och sprang tillbaka till sin plats där han kände sig säkert. Lyckligtvis föreslog någon ”Ring Hope for paws” och JoAnn Wiltz var där för att svara på det samtalet, skriver djurorganisationen på Youtube.

Foto: Youtube

Det var då som någon kom på snilleblixten att hunden förmodligen var hungrig – kanske kunde en bit mat göra honom mer benägen att komma fram ur sin gömma?

De tog med sig en hamburgare och försökte locka fram vovven.

Operation hamburgare lyckades!

Kirby, som var väldigt hungrig, tog sig snabbt en tugga av burgaren.

Foto: Youtube

Efter att han fått äta upp, kunde de ta med Kirby till djurhemmet. Där skulle han undersökas, för att ta reda på om han hade några skador eller inte. Dessutom skulle han få ett bad och må lite bättre innan han är redo att adopteras till en ny kärleksfull familj.

I videoklippet får vi se hur han har det i dag.

Dela gärna vidare inlägget för att hylla dessa djurhjältar!