Hunden lämnar leksaken i gräset, men håll nu koll på oväntade lekkamraten som dyker upp

Oavsett om det handlar om ett barn, en vuxen människa eller en hund är nya prylar eller leksaker alltid lika roliga.

Min kära Golden Retriever brukar få en ny leksak lite då och då – och varje gång är det lika mycket glädje över att få leka med den.

För den här hunden skulle det också bli kul att skoja med sin nya leksak. Men det blev problematiskt när en oväntad lekkamrat dök upp.

Hunden Lupe är en sprallig hund som älskar att busa och leka.

Till hennes stora glädje har hon en stor gräsmatta utanför sitt hus där hon kan springa runt, hoppa högt och busa med sina leksaker i det mjuka gräset.

Bildkälla: Youtube/Samantha Ng

Glömde bollen på gräset

Som den busiga hund hon är brukar hon ibland ta ut fler leksaker på gräset, och då är det inte helt lätt att plocka in alla när man är klar.

Lupe hade kommit in efter en lekstund men glömt sin boll ute på gräsmattan. Men när hon skulle springa ut och hämta den såg hon att någon annan också ville leka…

Men det var inte en hund.

Bildkälla: Youtube/Samantha Ng

På gräsmatten hoppade nu en räv omkring med Lupes boll och kastade den åt alla håll.

Från fönstret kunde hon bara se på när räven glatt skuttade omkring, kastade bollen i luften och hoppade efter den i ren glädje.

Bildkälla: Youtube/Samantha Ng

”Jag vill ha tillbaka min leksak”

Lupe verkade inte vara särskilt imponerad av rävens lek och morrade sakta från fönstret.  Kanske sa hon ”det där är min leksak, den får inte du ha” eller ”lämna tillbaka den nu”.

Trots att Lupe morrar och skäller verkar inte räven alls bry sig. Det ser faktiskt ut som om den retas genom att kasta bollen precis framför ögonen på henne.

Bildkälla: Youtube/Samantha Ng

Vi får tyvärr inte veta huruvida räven sprang iväg och tog med sig leksaken. Men klart är att Lupe, trots att hon inte fick leka, gjorde rävens dag väldigt mycket roligare.

För vem gillar inte att busa med leksaker?

Den här härliga räven gav mig verkligen ett leende på läpparna. Tveka inte på att dela vidare om du också blev glad!