Hunden hör bebisens hjärtskärande gråt – hennes agerande får nu tusentals hjärtan att smälta

Hunden är verkligen människans bästa vän. När vi behöver tröst finns de där för att trösta, och när du är glad är hundarna de första att springa runt och dela glädjen.

Men inte nog med att de är våra vänner. De är riktiga familjemedlemmar som förstår precis hur mycket man kan älska varandra.

Det fick den här familjen se, när deras nyfödda bebis kom hem och fick träffa deras hund. Och när den började gråta visade Boxer-hunden exakt hur kärleksfulla hundar kan vara – och får hjärtat att smälta med sitt agerande.

I många fall kan föräldrar säkerligen oroa sig för hur ens hund ska reagera när man kommer hem med en nyfödd bebis från sjukhuset. Många menar att man ska ta det sakta och låta hunden få känna in situationen.

Bildkälla: Youtube/ElectricNoodleSoup

Men många hundar kan samtidigt känna den underbara glädjen direkt över att få en ny familjemedlem, och visa sin kärlek från minut ett.

Hunden Bella träffade nyfödda dottern

Precis som oss människor har hundar känslor, och det var verkligen någonting den här familjen fick se när deras hund Bella träffade på deras nyfödda dotter Malina.

Bella hade alltid varit en fantastisk familjemedlem, men trots det var de något nervösa när deras nyfödda bebis kom hem. Hur skulle hunden reagera?

Bildkälla: Youtube/ElectricNoodleSoup

Det visade sig att Bella blev Malinas bästa vän. Förutom att hon var nyfiken och gärna gick fram och nosade på Malina såg hon alltid till att hon mådde bra.

Vakade över dottern Malina

En dag lyckades de fånga Bella på film när Malina började gråta. Och hennes reaktion fick deras hjärtan att smälta.

Bella låg och tog det lugnt under bebisens säng. Men vid ett tillfälle började bebisen plötsligt gråta. Hunden lyfte på öronen direkt och lyssnade av situationen. Snart insåg hon att någon kanske inte mådde så bra, och agerade.

Bildkälla: Youtube/ElectricNoodleSoup

I videon, som de publicerat på Youtube, syns Bella direkt springa fram till Malinas säng och försökte få en glimt av hur hon mådde och om någonting var fel. Hon sniffade runt och försökte få koll på situationen – och började sedan gny som om hon försökte säga någonting.

Kanske försökte hon lugna den lilla bebisen, eller så blev hon ledsen själv?

Setts av miljoner

Bellas fina reaktion till Malina har setts av över tio miljoner på Youtube och klippet har gillats av tiotusentals personer.

Om inte det här visar hur kärleksfulla och lojala hundar är vet jag inte vad som kan göra det.

Bella verkar vara en helt underbar hund och familjemedlem. Nu hoppas vi att hon och Malina får många underbara år tillsammans.

Hundar är verkligen fantastiska djur, dela artikeln om du håller med!