Hunden hade plågats utomhus i 2 år – när han äntligen får komma in träffar härliga reaktionen rakt i våra hjärtan

En del hundägare borde aldrig ha skaffat hund från första början…

Vissa tröttnar på det ansvar som det innebär att ta hand om ett hundliv, vilket går ut över de stackars liven.

Lyckligtvis finns det människor som ibland rycker in och tar över ansvaret, för att se till att hunden får det liv som den förtjänar.

Vissa hundar får en tuff start i livet. De hamnar hos föräldrar som inte ger dem den kärlek och omvårdnad som de är värda.

Claude, som är en Greyhound från Tasmanien, hade det verkligen inte lätt i början av sitt liv. Den pälsklädda sötnosen bodde hos ägare som inte brydde sig om honom överhuvudtaget…

Hade aldrig varit inomhus

Under hela sitt liv hade Claude inte varit inomhus en enda gång! I stället fick han bo utomhus i två år, ständigt i koppel.

Lyckligtvis hittades han så småningom av en grupp djurräddare på Tasmanien som kallar sig för ”Brightside”. De arbetar aktivt för att rädda just Greyhound-hundar och ge dem ett långt lyckligt liv.

Snart hittade dem en ny familj åt Claude. Det var kärlek vid första ögonkastet när Claude mötte den nya familjen.

Och äntligen fick han komma in inomhus! Vilket ledde till en ordentlig glädjereaktion.

Så fort vi träffade Claude var han bara så söt. Han stannade bredvid oss hela tiden. Vi kände att han var rätt hund för oss”, berättade hans nya matte.

Förvirrande till en början

Eftersom Claude aldrig varit inomhus var han till en början väldigt förvirrad av att vara inne. Han visste inte hur man gick i trappor och kände inte ens igen sitt eget namn…

Men snart började Claude bli mer och mer hemmastadd. I dag känner han sig helt avslappnad och fri med sin nya familj! Trots en brokig start i livet.

Hans nya familj vittnar om hur snäll han är och hur mycket nya saker han upptäcker varje dag. Leendet på nosen går inte att tvätta bort!

Det är så fint att se hur mycket bättre Claude mår i dag med sin nya familj!

Blev du också berörd över stackars Claudes öde? Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att sprida hans historia!