FOTO: Love What Matters/Facebook

Hunden försvann spårlöst i två veckor – reaktionen när hon återförenas med husse är det bästa vi någonsin sett

När hunden Buttercup försvann spårlöst drabbades familjen av panik. De letade och letade, men hunden dök aldrig upp. De tapetserade varenda lyktstolpe med bilder på Buttercup – i hopp om att någon hade sett henne. Så efter tolv dygn dök hon upp – och reaktionen när hon fick se sin husse igen är det bästa vi någonsin sett!

Love What Matters/Facebook

Alla som har hund vet hur de reagerar efter att vara ensamma hemma ett tag. Så fort man öppnar dörren rusar de fram med och viftar på svansen, helt överlyckliga. För de har ju ingen aning om när – eller om – deras älskade husse eller matte kommer tillbaka.

Vi kan bara spekulera i hur hunden Buttercup kände sig när han försvann från sin familj, men det var med all sannolikhet inga roliga dagar.

Hundar som varit borta så pass länge som tolv dagar brukar i regel inte dyka upp. När det gått så långt kan man befara att det värsta har inträffat. Men det här är inte en sådan historia.

Love What Matters/Facebook

Som tur var återfanns Buttercup oskadd och kunde föras hem till familjen – till allas stora glädje.

Mamman bestämde sig för att överraska sin make och tog med sig hunden i bilen. Pappan trodde vid det här laget att hunden fortfarande var borta – kanske till och med död.

När hon kom hem vevade hon ner rutan samtidigt som pappan fullkomligen tappar fattningen. Han springer allt vad han kan fram till bilen, öppnar dörren och kramar om sin älskade hund. Det är ett fantastiskt möte!

Love What Matters/Facebook

Ni måste bara se den här återföringen! Titta på videon nedan och glöm inte bort att dela artikeln med dina vänner!

[arve url=”https://www.facebook.com/lovewhatreallymatters/videos/1722614907760900/” aspect_ratio=”3:3″ /]