Hunden föll från tredje våningen – då agerade Adrian blixtsnabbt och räddade vovvens liv

Det hade kunnat sluta i katastrof om inte Adrian Arya Shafaei bestämt sig för att agera snabbt när han såg en hund som fastnat i ett fönster. Tack vare Adrians insats kunde hunden räddas från ett högt fall som kunnat kosta den livet.

– Jag är otroligt tacksam att jag var på rätt plats vid rätt tidpunkt när olyckan skedde och kunde bidra med min kraft och energi för att behålla denna hund vid liv, säger Adrian till Newsner.

Det var när Adrian var ute på lunch som han fick se det ovanliga. En hund hade fastnat i ett fönster på tredje våningen, och såg ut att ramla ner när som helst.

– Jag var 100 procent bestämd att jag skulle rädda hundens liv, det fanns inget annat som kunde stoppa mig, min fokus var endast på hunden och vi lyckades.

Foto: Privat

Adrian hämtade några filter från sin arbetsplats och sprang och sprang ner till höghuset framför hunden. Bara någon sekund senare föll hunden ner, och Adrian tog emot den. Hunden blev chockad över fallet och sprang därför iväg, men den kunde senare förenas med sin ägare – oskadd.

– Jag är så glad att jag och mina kollegor och byggarbetarna kunde rädda denna fina hunds liv och kunna se henne och klappa henne efter incidenten och även dagen efter. Det var verkligen en teamwork, säger Adrian till Newsner.

Obs: Huset på bilden är inte detsamma som i artikeln. Foto: TT

Vilken hjälte. Det är såna som Adrian man hade velat ha i närheten om det var ens egen hund. Dela gärna för att hylla denna djurvän.