Hunden avskyr att få sina naglar klippta – tills husse gör en genial uppfinning som hyllas av tusentals

Hunden avskyr att få sina naglar klippta – tills husse gör en genial uppfinning som hyllas av tusentals

De flesta djur avskyr att få sina klor klippta, jag vet i alla fall inte någon hund eller katt som inte sprattlar, drar eller gömmer sig när det är dags, men att låta klona vara skulle betyda vanvård av den lilla pälsiga.

Kendal hade så svårt att klippa klorna på sin lilla hund då den hatade att sitta stilla när det var dags. Kendals pappa visste hur kämpigt hans dotter hade det med hundens klor, vilket gjorde att han fick en genial idé för att hjälpa sin dotter.

När Kendal la upp en bild på den briljanta lösningen som hennes pappa komponerat ihop fick fotot tusentals delningar, av folk som hyllade genidraget. Det bästa var att hunden inte verkade ha något emot det.

Hur får man hunden att vara still utan att det blir obekvämt för den, så att man kan klippa klorna?”, det var en fråga som ingen verkade ha svar på, tills Kendals pappa fick en briljant idé som alla kan göra hemma.

”Din pappa är ett geni”

Inte helt väntat tog han en stor handväska som han klippte flera hår i, där hunden kunde ha gott om plats för att sticka ut huvudet och tassarna, för att dingla fritt i luften då väskan hängdes fast i taket. Lite som att dingla med benen från en fallskärm som flyger lågt.

Givetvis såg Kendals pappa till att hunden var lugn och bekväm under tiden, och visst verkade det fungera. Hunden varken slet eller drog, utan såg snarare ut att vara väldigt avslappnad i sin lilla hammock, medan pappa klappade honom med jämna mellanrum.

”Det här är det bästa jag sett på hela dagen”

”Din pappa är ett geni och måste tas till vara på till varje pris”. 

https://twitter.com/KendalPeifer/status/962493713825107968?utm_source=LTcom&utm_medium=Facebook&utm_campaign=dog

Jag vet många som tycker att det är ett elände att klippa sina husdjurs klor, men det måste tyvärr göras. Tipsa dem gärna om detta, och kom hiåg att kola så att hunden är bekväm 🙂