Hundarna lämnas ensamma med julgranspyntet, då fångar dolda kameran det oväntade

Vi är många som älskar julen och att få spendera tid med våra nära och kära.

Men det är inte endast själva julafton som är trevlig, hela december när saker och ting ska dekoreras och lagas är en högtid i sig, något dessa hundar verkar tycka också.

I den här videon ses dörren stängas bakom dem – och de lämnas ensamma med alla dekorationer till julgranen. Vad de då gör får verkligen hjärtat att smälta.

Genom åren har vi fått se, och kanske själva upptäckt, hundar som älskar att riva sönder tidningar, dra ut toapappret eller andra småbus. Visst kan det vara jobbigt, men trots allt är de hundar och älskar att ha roligt.

Under julen har i alla fall jag varit med om att det kan vara svårt att klä julgranen och slå in paket. Min hund vill alltid vara med och hjälpa till, men oftast leder det bara till skratt då han alltid sätter sig på pappret eller springer i väg med toppstjärnan till granen.

De här människorna hade också planerat att sätta in och klä sin julgran. Men när de lämnade huset skulle hundarna vara själva – och vad kan vara roligare än att få hjälpa matte och husse med julstöket.

Började julpynta på egen hand

Tillsammans börjar hundarna städa och fixa gör julgranens intåg i huset. De tar fram julkulorna, sätter upp glittret och alla de små saker som många har i julgranarna.

Mest troligt är de vuxna faktiskt i huset och hjälper till, men oavsett är det här nog det gulligaste jag har sett på många år.

Hundar slutar aldrig att förvåna mig positivt, men att de var så här duktiga och klär granen var verkligen något speciellt!

https://youtu.be/AUtPKbMwnRo

De här hundarna är ju bara helt fantastiska. Tryck på dela om du håller med!