Den här hunden och katten älskar att campa ihop, och bilderna på dem är episka

Cynthia Bennett från Colorado, USA, och hennes pojkvän adopterade hunden Henry 2014. De hade egentligen tänkt skaffa en golden retriever, men när Cynthia såg Henry på hundhemmet visste hon att han var den rätta.

Han var fem gånger större än alla andra valpar i samma ålder. När hon kom in i hans bur kurade han ihop sig i hennes knä och la nosen på hennes arm. Han visste direkt att han var trygg med Cynthia.

Paret hade inte haft Henry mer än några dagar innan de tog med honom på hans första campingutflykt.

Han älskade det.

Henry hittade den högsta stenen och rusade upp på den. Sedan ställde han sig vid kanten och tittade ut. Det var som att han äntligen hittade hem.

Henry har varit med på många utflykter sedan dess. Han har vandrat i berg, sovit i tält och myst vid brasan tillsammans med husse och matte.

Men för några månader sedan fick han sällskap av en ny kompis.

View this post on Instagram

A post shared by Henry + Baloo (@henrythecoloradodog)

Paret bestämde sig för att adoptera en hemlös katt.

Men det tog tid att hitta rätt. Efter att ha besökt många katthem hittade de till slut siameskatten Baloo. Han passade perfekt in i deras lilla familj.

Det dröjde inte länge innan även Baloo fick följa med på utflykter med familjen. Han blev snabbt bästa vän med Henry.

https://www.instagram.com/p/BbdHdm3BQUV/?taken-by=henrythecoloradodog

Många har frågat Cynthia hur hon lyckades vänja katten vid resorna. Men hon berättar att han faktiskt älskar att följa med ut och campa.

”Han vill verkligen gå ut. Om jag tar upp Henrys koppel ställer sig Baloo och skriker vid dörren.” berättar hon för The Dodo.

Se fler underbara bilder på Henry och Baloo här nedan.

 

View this post on Instagram

A post shared by Henry + Baloo (@henrythecoloradodog)

Vilka underbara bilder! Det syns verkligen att Henry och Baloo tycker om att vara ute på äventyr tillsammans. Dela gärna denna historia vidare till dina vänner om du också blev glad.

Vill du se fler bilder på dessa sötnosar kan du följa dem på Instagram, @henrythecoloradodog.