Hund möter familjen ”nerblodad” innanför dörren – då går ägaren närmare och inser vad som egentligen hänt

Hund möter familjen ”nerblodad” innanför dörren – då går ägaren närmare och inser vad som egentligen hänt

Hunden Pogo mötte upp sina ägare innanför ytterdörren.
Då greps de av panik när de först trodde att han var alldeles nerblodad.
Men det hela visade sig ha en helt annan förklaring.

Det var en helt vanlig dag när Gemma McAdam och hennes flickvän öppnade dörren och mötte sin hund Pogo – fylld av vad som första anblick tycktes vara blod.

– Vi fick båda panik. Vi trodde att han hade skadat sig på något, så jag sprang runt köket och försökte hitta något vasst, medan min flickvän försökte få honom att vara stilla för att se vilka hans skador var, säger ägaren Gemma McAdam till The Dodo.

Hon fortsätter:

– Ingen av oss insåg ens att han var väldigt glad över att se oss och viftade på svansen. Han har skadat sig själv tidigare och han är inte särskilt bra på att dölja smärta, så vi borde förstås genast förstås att han hade haft något för sig.

Pogo tycks verkligen älska att vara ute i snön!

Men den här gången hade han busat till det riktigt ordentligt inomhus – och tack och lov behövde Gemma inte vara orolig eller känna någon panik. För det visade sig att Pogo bara hade varit lite nyfiken på en speciell burk som fanns i hemmet.

”Då insåg vi – han var faktiskt bra … och antydde att han hade gjort en annorlunda sökning … Så småningom hittade vi en flaska med hårfärg i hans låda som han hade stulit och gömt!”, skriver de på Instagram.

Den ska tydligen ha varit borta i tre månader och nu fick mysteriet sitt svar, det var hunden som hade gömt undan den. Nu blev han avslöjad – av färgen…

De hittade den söndertuggade flaskan i Pogos säng.

Pogo mådde bra och i stället fick de en lite smårolig historia att berätta. I framtiden kanske de också gömmer undan hårfärgen lite bättre …

Har något liknande hänt dig och din hund någon gång? Skriv gärna en kommentar och dela vidare för att sprida lite positiva nyheter i dessa tider.