Hund lämnas tillbaka till djurhem eftersom hon ville sova i ägarens säng – nu har hon fått ett nytt hem

Att ta hem en skyddshund är en underbar handling, men också ett stort ansvar.
När man adopterar en hund lovar man att göra den till en del av sin familj för resten av livet.

Men inte alla familjer ser det så, och nyligen återlämnades en hund till djurskyddet av en hjärtskärande anledning. Men tack och lov har han nu ändå hittat ett kärleksfullt nytt hem.

Enligt The Dodo anlände hunden Twinkle till True and Faithful Pet Rescue Mission i juni efter att ha hittats som herrelös på Miamis gator.

Hon var i dålig form och extremt underviktig, men med lite kärlek och omsorg vände Twinkles liv snart.

”Hon gick upp i vikt, och vilken docka hon blev!” berättade Lisa Letson, djurhemmets grundare för The Dodo.

”Hon adopterades [i] början av september till en trevlig familj, och de verkade fantastiska.”

Men det visade sig att Twinkles lyckliga slut var för bra för att vara sant. Fyra månader efter att ha tagit hem Twinkle lämnade familjen tillbaka henne precis runt jul.

@trueandfaithful

Poor Twinkle💔Twinkle is in Venice Fl, is potty trained, fully vetted. MUST be allowed to sleep in bed!! She is a sweet as a button but sometimes will squeak when you pick her up. Email/dm us for the adoption application ❤️‍🩹 #chihuahua #mix #adoptme #rescuedog

♬ Young – Vacations

Anledningen: Twinkle fortsatte att försöka sova i sängen med sina nya föräldrar, men de nya ägarna hade en strikt policy för att inte ha hundar i sängen och bestämde sig för att helt enkelt lämna tillbaka henne till djurhemmet.

Stackars Twinkle var ”hjärtekrossad och förvirrad” efter att plötsligt ha varit tillbaka på djurhemmet bara månader efter att ha hittat ett hem.

”Hon tittade på en med sådan förvirring i ansiktet och smärta i hjärtat”, sa Madison Mulvihill, sociala medier-koordinator.

”Ägarna överlämnade henne över stängslet vid tiden för hennes återkomst. Hon fortsatte att titta tillbaka på det där staketet, och det är så svårt eftersom vi inte kan förklara varför någon skulle göra så här mot henne.”

Men efter det hjärtskärande bakslaget vände saker och ting igen. Twinkles sorgliga historia möttes av utbredd sympati och stöd från människor på nätet, och snart fick djurhemmet en ny adoptionsförfrågan.

Enligt en uppdatering på sociala medie-plattformen TikTok som delades av djurhemmet, körde familjen hela vägen från South Carolina för att träffa Twinkle, och det visade sig vara en perfekt matchning.

Familjen har andra hundar som Twinkle kan leka med – och ännu bättre, de nya ägarna säger att Twinkle kan sova i deras säng när hon vill.

@trueandfaithful

Twinkle just hit the lottery with the BEST forever family EVER🙌💗🎉Thank you to everyone on TikTok for making this possible through your support🥹 #adoption #chihuahua #dogsoftiktok #florida

♬ I Lived – Kenny Packer

För Twinkle var det andra gången gillt, och djurhemmet var glada över att se denna söta äldre hunde äntligen hitta det perfekta hemmet för evigt.

”Den här senioren kommer att leva ut resten av [hennes] liv med att veta vad sann kärlek [är]”, sa Mulvihill till The Dodo.

Det är hjärtskärande att någon skulle ge upp sin hund på det sättet, men vi är glada att Twinkle hittade en ny familj som älskar henne som hon är.

Dela gärna denna goda nyhet om du älskar hundar!