Hund hittar katt i sin säng – klockrena reaktionen som får alla att vika sig av skratt

Att man är som ”hund och katt” brukade jag och min storebror alltid få höra från våra föräldrar. Och då syftade de inte på att vi kom så bra överens.

Kanske är det därför hundar och katter så ofta bråkar? För att de ser varandra som irriterande syskon – som de bara inte kan låta bli att jäklas med.

Den här videon ger i så fall en väldigt tydlig bild av vem som anser sig vara det bossiga storasyskonet av de båda djuren.

Att katter älskar att jäklas med sina stackars hund-syskon är tydligt, och bästa sättet verkar vara att sno deras sängar.

I videon nedan kan man se hur katterna helt fräckt snor åt sig hundarnas sängar. Och trots att hundarna ofta är mer än dubbelt så stora som katterna, så verkar de göra allt de kan för att slippa knuffa undan dem – hundarna är helt enkelt för artiga för det.

Istället kan de vända sig till sina ägare för att visa sitt missnöje.

Dog bed cat
Bildkälla: Youtube

Vissa hundar tar ut frustrationen genom att skälla på katten.

Dog Cat bed
Bildkälla: Youtube

Andra hundar ger igen genom att låta katten smaka på sin egen medicin, även om sängen verkligen är alldeles för liten för dem.

dog laying in cats bed
Bildkälla: Youtube

Medan vissa katter nöjer sig med att rulla ihop och sova i hundens säng, så väljer den här katten att ta det steget längre. Den sträcker nöjt ut sig och ser nästan ut att skratta åt den snopna hunden.

Cat laying in dogs bed
Bildkälla: Youtube

Några av hundarna försöker få katten att ge upp genom att släpa runt på bädden, men till deras stora besvikelse verkar katterna knappt bry sig om deras ansträngningar.

Bildkälla: Youtube

Men även om katterna uppenbarligen är riktigt bra på att retas med sina hund-syskon, så visar sig de här hundarna, till sist, faktiskt vara minst lika bra på att ge igen. Kolla in hela klippet så får du se.

Dela om du också älskar att titta på de här hundarna och katterna när de beter sig som ett par bråkiga syskon.