Hund återförenas med husse efter 6 dygn på rymmen

För många djur är fyrverkerier en mardröm. De höga ljuden upplevs flera gånger värre än för oss människor och gör djuren rädda och oroliga, i synnerhet hundar.

Detta råkade en liten schnauzer ut för när hon en dag strosade runt vid en tågstation. Plötsligt blev hon skrämd av fyrverkerier och sprang långt undan oljuden för att ta skydd. Hon sprang så långt att hon till slut inte hittade hem igen.

Dagarna gick och ägaren kunde inte hitta sin älskade hund någonstans. Med efter sex dagar fick han ett telefonsamtal – den lilla schnauzern hade lyckats hitta vägen tillbaka till hans väns hus.

Han tog sin motorcykel och körde den långa vägen hem till sin vän. Han hann inte ens stänga av motorcykeln innan han såg sin hund komma springande mot honom.

Den lilla schnauzern grät av lycka när äntligen återförenades med sin husse!

I videon kan ni se hur hon hoppar av glädje och hur mycket hon har saknat sin vän. Trots kramar och pussar kan hunden inte sluta gråta.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/ZL3fZZf5jec” /]

Vilken lycka att se dessa två vänner får återförenas! Denna video lämnade mig med ett leende på läpparna och en varm känsla i bröstet.

Dela den gärna vidare om du också vill sprida lite kärlek och glädje bland dina vänner på Facebook!