4 hundar väntar vid entrén när deras ägare hamnar på sjukhus – nu berörs hela nätet av den fina scenen

Banden mellan hundar och deras ägare är för starkt för att ha av. Därför gör det ont i mitt hjärta när jag ser djur som förlorar sina ägare, för det finns inget sätt att få dem att förstå vad som hänt, även om jag tror att de kan förstå på sitt sätt.

Våra fyrbenta vänner finns alltid där för oss. Antingen så väntar de hemma vid ytterdörren, eller vid sjukhusentrén om det är nödvändigt.

Det sistnämnda var just det som fångades på en bild, som snabbt blev viral. Den här pälsbeklädda familjen väntade lojalt på sin ägare när han hamnade på sjukhus, och en arbetare kunde inte låta bli att föreviga det hela.

 

 

Ana Cristina Mamfrim arbetar som receptionist på Alto Valle Regional Hospital i Rio de Sul (Brasilien). En dag när hon jobbade nattskift fick hon ta emot en patient som var hemlös, som dök upp tillsammans med sina fyrbenta vänner, det berättar Telecinco.

Mannen var villig att ta emot den hjälp han behövde från sjukhuset, men hans fyra hundar vägrade att lämna hans sida, och väntade därför troget vid entrén.

Com tanta gente mal por aí, hoje me deparei com essa cena. No hospital em que trabalho, as 3h da madrugada, enquanto…

Posted by Cris Mamprim on Saturday, December 8, 2018

Såhär skriver Ana Cristina på sin Facebook:

”Idag fick jag uppleva den här scenen. Runt tre på morgonen, på sjukhuset där jag jobbar, så väntade en hemlös mans vänner vid dörren, medan han fick vård. En enkel person som inte har någon lyx i sitt liv, och som kämpar mot hunger, kyla, smärtor, och ondska i världen, men som har de bästa vännerna vid sin sida. I utbyte mot mat får han kärlek, värme och förståelse.”

Publiceringen på Facebook har delats av närmare 75 000 personer på Facebook, och det är inte konstigt. Det är en sådan historia som ger folk lite mer att leva för.

Fuente: Youtube

”Jag vet inte hur hans liv ser ut, eftersom att han bor på gatan, och jag bryr mig inte, och jag dömer honom inte. Men jag beundrar respekten och kärleken han ger sina husdjur. Att se dem där, vänta vid entrén, visar hur älskade och omhändertagna de är. Åh, om ändå alla var så. Ingen ondska, ingen dålig behandling.”, skriver Ana Cristina.

Väntan vid dörren varade i en timme, tills mannen var vårdad och fick lämna sjukhuset, då stod hans vänner redo för honom.

Den här fina berättelsen bekräftar vilken villkorslös kärlek som kan finnas mellan hund och människa. Del gärna för att visa andra hur fantastiska hundar är.