Hemlös man drar runt på 11 hundar i en kärra – anledningen berör tusentals till tårar

Hemlös man drar runt på 11 hundar i en kärra – anledningen berör tusentals till tårar

Hemlösa mannen ses dra omkring på en kärra med 11 hemlösa hundar. När förbipasserande kvinnan frågar honom varför, får hon ett svar som krossar hennes hjärta och bestämmer sig för att hjälpa till.

En oväntad gest som förändrar hans liv för alltid.

Steve i Kalifornien har varit hemlös sedan 2001. Och hans liv är kantat av svårigheter. Men han har något som håller honom igång och som bringar honom glädje dagligen.

Det är nämligen så att när Steve har valt att dela sitt hemlösa liv med hundarna som befinner sig i samma situation. Och den lilla inkomst han får om dagarna använder han till att hjälpa djur på gatan.

Foto: Youtube

Till en början gav han hundarna mat, knöt en kontakt och en tillit som gjorde att hundarna kom tillbaka och till slut hade han en liten trupp som han valde att vårda och hjälpa på vägen.

För några år sedan bestämde han sig för att ta sig till Indiana och hälsa på en kompis. Men då han varken hade en bil eller råd med något annat transportmedel byggde han ihop en kärra av en gammal kundvagn och rustade upp en gammal cykel.

Bestämde sig för att hjälpa till

Han trampade sig fram över motorvägen med hundarna bak på kärran när en kvinna vid namn Alicia såg mannen och att han verkade utmattad så hon stannade till för att fråga hur det stod till.

Foto: Youtube

På några minuter hade hon fått höra Steves historia och bestämde sig genast för att hjälpa honom.

Hon kontaktade flera lokala hjälporganisationer och när de fick höra talas om honom så var alla villiga att ställa upp.

Det första de gjorde var att sätta upp Steve på ett husdjursvänligt motell så att han inte behövde slå läger utomhus varje kväll.

De publicerade också bilder och skrev om Steves historia i sociala medier och uppmanade människor att skänka pengar till honom.

Ändrade hans liv för alltid

Pengarna strömmade in och hundratals människor var villiga att hjälpa Steve och hans hundar.

Snart stod det klart att Steve fått in så mycket pengar att varje enskild hund kunde få medicinsk hjälp och dessutom en ny välfungerande släpvagn.

Foto: Youtube

Med pengarna kunde han också leva ett drägligare liv, ett liv han drömt om så länge.

Det här är verkligen en historia men bara ser på film. Så fantastiskt att alla inblandade fick det bättre till slut. Steve har sannerligen ett stort hjärta och det smittade av sig på alla han kom i kontakt med.